Αρχική Festival Το Sani Festival γιόρτασε 20 χρόνια JAZZ ON THE HILL

Το Sani Festival γιόρτασε 20 χρόνια JAZZ ON THE HILL

sani festival 2011Το Sani Festival γιόρτασε 20 χρόνια JAZZ ON THE HILL στις 15-17 Ιουλίου στον Λόφο της Σάνης.
Ήταν ένα τριήμερο όπου η μουσική είχε τον πρώτο ρόλο, ένα τριήμερο όπου το Sani Festival  γιόρτασε μουσικά μαζί με το κοινό, φίλους, ομάδα και συνεργάτες τα 20 χρόνια Jazz on the Hill. Έτσι υποδέχτηκε στον Λόφο της Σάνης γι αυτήν την τόσο σημαντική επέτειο, τρεις πολύ σημαντικούς εκπροσώπους της  jazz μουσικής, τον David Murray μαζί με τους Cuban Ensemble οι οποίοι έπαιξαν σε τζαζ νότες Nat King Cole en Espanol σε έναν κατάμεστο λόφο, τον Ludovico Einaudi στις 16/7 ο οποίος μας ταξίδεψε στην σφαίρα μιας απόλυτα ονειρικής μουσικής ενώ την Κυριακή  17/7 ο Renaud Garcia-Fons ‘’αυτοσχεδίασε’’ πάνω στο μπάσο του με έναν τρόπο εξαιρετικά δεξιοτεχνικό που ξεσήκωσε το κοινό.
20 χρόνια πριν μία ιδέα για μία συναυλία jazz μουσικής στον Λόφο της Σάνης, έμελλε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας επιτυχημένης πορείας στα πολιτιστικά μας δρώμενα και να θεωρείται σήμερα μία από τις πιο εδραιωμένες και καταξιωμένες διοργανώσεις jazz στον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.