Αρχική General Δύο θεραπευτές παγκοσμίου φήμης στα Asian Spa Ayurvedic & City Retreat

Δύο θεραπευτές παγκοσμίου φήμης στα Asian Spa Ayurvedic & City Retreat

Asian Spa Ayurvedic & City RetreatΤα Asian Spa Ayurvedic & City Retreat έχουν την τιμή να υποδεχτούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δυο θεραπευτές παγκοσμίου φήμης, τον Joao Santos και την Alice Gattas.

Οι θεραπευτές θα προσφέρουν τις μοναδικές υπηρεσίες τους για 2 μήνες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στα Asian Spa Ayurvedic & City Retreat στην Αθήνα, στη Σαντορίνη, στην Κέρκυρα και στις Σπέτσες με εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ.

Ο Joao και η Alice, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο ως «επισκέπτες θεραπευτές». Ο Joao έχει εκπαιδευτεί στο Chiva Som της Ταϊλάνδης και στην ακαδημία Steiner του Λονδίνου. Επίσης, έχει εργαστεί στα αναγνωρισμένου κύρους Six Senses spa. Οι προηγούμενοι προορισμοί του περιλαμβάνουν αποκλειστικά πεντάστερα spa στο Κατάρ, στο Νουμπάι, στην Ελβετία και στις Μαλδίβες. Η Alice έχει εκπαιδευτεί στη Λοζάνη της Ελβετίας, και στο EEPSSA στη Λυών της Γαλλίας. Έχει αφιερώσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της εκπαίδευσής της σε Θιβετιανά μοναστήρια μελετώντας τον Βουδισμό και τη φιλοσοφία της γιόγκα. Μέσω της δουλειάς της έχει επισκεφθεί διεθνούς φήμης ξενοδοχεία στην Βραζιλία, την Ελβετία, την Ανδόρα και τη Γαλλία καθώς και το σπα του ξενοδοχείου Soneva Fushi της Six Senses στις Μαλδίβες.

Αδράξτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και επισκεφθείτε τα Asian Spa Ayurvedic & City Retreat για να γνωρίσετε τον Joao και την Alice από κοντά και να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες τόνωσης και αναζωογόνησης.

Welcome to our world, our spas, our passion!

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:
Joao Santos
1η με 20 Αυγούστου: Asian Spa Resort @ Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες
21η με 30 Σεπτεμβρίου: Asian Spa City Retreats στην Αθήνα

Alice Gattas
21 με 30 Ιουλίου: Asian Spa Resort στη Σαντορίνη
30 Ιουλίου με 7 Αυγούστου: Home & Marine στο Αιγαίο
8 Αυγούστου με 30 Αυγούστου: Asian Spa & Ayurvedic Retreats στην Κέρκυρα
1η με 18 Σεπτεμβρίου: Asian Spa City Retreats στην Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο +30 210 72 20 035 ή στο e-mail στο info@asianspa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.