Αρχική Τουρισμός Κερδίστε 1 τετραήμερο στο Λονδίνο & 3 τριήμερα στη Μύκονο με όλα...

Κερδίστε 1 τετραήμερο στο Λονδίνο & 3 τριήμερα στη Μύκονο με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

diagonismos tpTo Travel Plan γιορτάζει 30 χρόνια & χαρίζει 1 τετραήμερο στο Λονδίνο & 3 τριήμερα στη Μύκονο με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Το Travel Plan προσφέρει σε όλους τους φίλους του Facebook την ευκαιρία να ταξιδέψουν, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και το μαγευτικό Λονδίνο.
Οι μεγάλοι τυχεροί του διαγωνισμού θα απολαύσουν ένα τετραήμερο στο Λονδίνο με διαμονή & αεροπορικά εισιτήρια για το Σεπτέμβριο & τρία τριήμερα στη Μύκονο στο Royal Mykonian 5*, Παρασκευή-Κυριακή, με ακτοπλοϊκά εισιτήρια, για το Σεπτέμβριο.
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, χρειάζεται να κάνετε like τη σελίδα διαγωνισμού του Travel Plan στο Facebook www.facebook.com/travelplannews και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Κυριακή 21/8/11 και οι τυχεροί νικητές θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22/8/11.
Το Travel Plan συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια λειτουργίας! 30 χρόνια µε αµέτρητα ταξίδια σε ευφάνταστους προορισμούς στα πιο απίθανα καταλύµατα και με τα πιο υπερσύγχρονα µέσα μεταφοράς! 30 χρόνια γεμάτα χαμόγελα ευτυχίας από χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες, ευτυχισμένες εικόνες και πραγματική αγάπη για το ταξίδι!
Δηλώστε συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση www.facebook.com/travelplannews και ετοιμάστε τις αποσκευές σας!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.