Αρχική General Διυπουργική σύσκεψη, με αντικείμενο το συντονισμό των κυβερνητικών δράσεων για την εφαρμογή...

Διυπουργική σύσκεψη, με αντικείμενο το συντονισμό των κυβερνητικών δράσεων για την εφαρμογή του Μνημονίου

Διυπουργική σύσκεψη, με αντικείμενο το συντονισμό των κυβερνητικών δράσεων για την εφαρμογή του ΜνημονίουΥπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε σήμερα διυπουργική σύσκεψη, με αντικείμενο το συντονισμό των κυβερνητικών δράσεων για την εφαρμογή του Μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και του εφαρμοστικού νόμου.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι Υπουργοί Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδης, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μ. Χρυσοχοίδης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μ. Παπαϊωάννου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Χ. Παμπούκης, καθώς και ο Υφυπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ντ. Ρόβλιας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μ. Τιμοσίδης, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Μαγκριώτης, και Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης.

Η διυπουργική επιτροπή θα λειτουργεί τόσο σε επίπεδο Υπουργών όσο και Γενικών Γραμματέων για τη συνεχή παρακολούθηση του χρονοδιαγράμματος και του καταλόγου των πρωτοβουλιών που πρέπει να αναληφθούν

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Βουλής θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο το ακριβές χρονοδιάγραμμα των νομοθετικών πρωτοβουλιών που συνδέονται με την εφαρμογή του Μνημονίου και του μεσοπροθέσμου προγράμματος, καθώς μέσα στους επόμενους δύο μήνες πρέπει να αναληφθούν πολλές τέτοιες πρωτοβουλίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.