Αρχική Φορείς Με αξιωματούχους της Διαπολιτισμικής Επιτροπής του Δήμου Πεκίνου συναντήθηκε ο κ. Ανωμερίτης

Με αξιωματούχους της Διαπολιτισμικής Επιτροπής του Δήμου Πεκίνου συναντήθηκε ο κ. Ανωμερίτης

Συνάντηση Ανωμερίτη με αξιωματούχους της Διαπολιτισμικής επιτροπής του Δήμου ΠεκίνουΜε πολυμελή αντιπροσωπεία αξιωματούχων της Διαπολιτισμικής Επιτροπής του Δήμου Πεκίνου και το Προεδρείο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου  συναντήθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης στα Κεντρικά Γραφεία του Ο.Λ.Π. Α.Ε.
   Κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε η σύναψη διεθνών τουριστικών σχέσεων με έμφαση στην κρουαζιέρα και τον Πολιτισμό. Οι αξιωματούχοι του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου του Πεκίνου ενδιαφέρθηκαν για το «μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου», όπως το αποκάλεσαν, το οποίο επί 2.500 χρόνια υπηρετεί και τον Πολιτισμό καθώς και για τις προοπτικές διασύνδεσης Τουρισμού και Πολιτισμού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν για την υπό διαμόρφωση «Πολιτιστική Ακτή Πειραιά» και τη διασύνδεσή της με τις στρατηγικές ανάπτυξης της κρουαζιέρας.
   Οι αξιωματούχοι της αντιπροσωπείας, οι οποίοι επισκέπτονται επίσης τη Μεγάλη Βρετανία και τη Ρωσία, εκδήλωσαν την πρόθεσή νέων επαφών για τη σύναψη διεθνών τουριστικών σχέσεων του Δήμου του Πεκίνου με τα τουριστικά λιμάνια της χώρας και ιδιαίτερα του Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.