Αρχική Airlines News Συνεργασία Olympic Handling και Air China

Συνεργασία Olympic Handling και Air China

olympic handlingΜε επιτυχία ξεκίνησε η αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Πεκίνου της Air China, την οποία εξυπηρετεί η Olympic Handling, μέσω Μονάχου.
Μετά την πρώτη προσγείωση, το αεροσκάφος της Air China πέρασε κάτω από τους υδάτινους πίδακες και ακολούθησε το παραδοσιακό «δέσιμο της κορδέλας», που συμβολίζει την σύνδεση των δύο προορισμών. Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός επισήμων. Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Σπύρος Κουβέλης, ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης, ο Πρεσβευτής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα κ. Luo Linqnau και ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νίκος Κανελλόπουλος.
Η Olympic Handling καλωσορίζει στην Αθήνα τον Εθνικό Αερομεταφορέα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Η Air China πραγματοποιεί στη φάση αυτή, δύο τακτικές πτήσεις  την εβδομάδα και πιθανότατα θα αυξήσει τις πτήσεις από την Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.