Αρχική Φορείς Ημερίδα για το Πρόγραμμα «Πολιτισμός 2007-2013» από το Πολιτιστικό Σημείο Επαφής της...

Ημερίδα για το Πρόγραμμα «Πολιτισμός 2007-2013» από το Πολιτιστικό Σημείο Επαφής της Ελλάδος

Πολιτισμός 2007-2013Το Πρόγραμμα «Πολιτισμός 2007-13» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιδιώκει την ανάδειξη του πολιτιστικού χώρου, ο οποίος είναι κοινός για τους ευρωπαίους πολίτες και βασίζεται στην κοινή πολιτιστική κληρονομιά, μέσω της ανάπτυξης συνεργατικών δραστηριοτήτων μεταξύ πολιτιστικών παραγόντων από τις χώρες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, με σκοπό να ενθαρρύνει τη δημιουργία ευρωπαϊκής ιθαγένειας.

Στο πλαίσιο της προώθησης του Προγράμματος «Πολιτισμός 2007-13», το Πολιτιστικό Σημείο Επαφής της Ελλάδας, ο επίσημος φορέας προώθησης του Προγράμματος, διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης των πολιτιστικών οργανισμών, δημοσίων και ιδιωτικών, καθώς και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σχετικά με τις δυνατότητες χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα, στις 24 Ιουνίου 2011, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Athens (Αθ. Διάκου 28-34, T.Κ. 11743 – ΑΘΗΝΑ).

Στην ημερίδα θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Πολιτισμού (EACEA), του φορέα διαχείρισης του Προγράμματος «Πολιτισμός 2007-13», που έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες, το Πολιτιστικό Σημείο Επαφής της Ιρλανδίας, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών οργανισμών που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα. Θα πραγματοποιηθεί επίσης, και παρουσίαση του Προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον υπεύθυνο του συγκεκριμένου Προγράμματος, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την το Πρόγραμμα «Πολιτισμός 2007-2011» και τον τρόπο συμμετοχής στην ημερίδα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ccp.culture.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.