Αρχική Cruises Διακοπές με πολυπολιτισμικές εμπειρίες

Διακοπές με πολυπολιτισμικές εμπειρίες

Oasis Aqua theatreΦέτος το καλοκαίρι δοκιμάστε κάτι διαφορετικό! Κάντε μια κρουαζιέρα με το Celebrity Constellation ή το Vision of the Seas στην Βόρεια Ευρώπη, ή στα Νορβηγικά Φιόρδ γνωρίζοντας μοναδικές εμπειρίες. Αν πάλι προτιμάτε κάτι κοντινότερο το Mariner of the Seas θα σας ταξιδέψει στα καλύτερα σημεία της Δυτικής Μεσογείου.
Ξεκινώντας από τη Ρώμη ή τη Γένοβα, με αναχωρήσεις όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το Mariner of the Seas, της Royal Caribbean Cruises, επισκέπτεται τις Κάννες και το Μόντε Κάρλο, τη Κορσική, τη Βαρκελώνη, και το Πάλμε ντε Μαγιόρκα. Στην κρουαζιέρα αυτή που διαρκεί 7 νύχτες θα γνωρίσετε τρεις χώρες και τα πιο δημοφιλή σημεία τους. Στην Ρώμη, θαυμάστε τη μεγαλοπρέπεια του Κολοσσαίο και της Αρχαίας Αγοράς, επισκεφθείτε το μουσείο του Βατικανού, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μεγαλύτερη συλλογή τέχνης στον κόσμο. Δείτε το αριστούργημα της αναγεννησιακής τέχνης του Μικελάντζελο, και την οροφή με έργα ζωγραφικής της Καπέλλα Σιστίνα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαζέψετε τις βιτρίνες των οίκων μόδας στη Βία Κοντότι. Ρίξτε ένα νόμισμα στην πασίγνωστη Φοντάνα ντι Τρέβι για να σιγουρευτείτε ότι θα επιστρέψετε στην Αιώνια Πόλη. Η Γένοβα, η πόλη καταγωγής του Χριστόφορου Κολόμβου, είναι ιδανική για βόλτες στα λιθόστρωτα δρομάκια και φωτογραφίες! Η Κάννες είναι γνωστή για την παραλιακή οδό της και τις βιτρίνες με όλα τα επώνυμα προϊόντα. Στη Κορσική, τη γενέτειρα του Ναπολέοντα, φωτογραφηθείτε στη κομψότερη πλατεία της πόλης τη πλατεία Φος κοντά στο κεντρικό άγαλμα του Ναπολέοντα που βρίσκεται επάνω σε ένα σιντριβάνι αγναντεύοντας τον περίφημο κόλπο του Αιάκειο. Πασίγνωστη για το ιδιαίτερο χαρακτήρα και το πολιτισμικό ενδιαφέρον της, η Βαρκελώνη είναι μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της Ευρώπης. Περπατήστε αμέριμνα κατά μήκος του Λας Ράμπλας, εξερευνήστε τους λιθόστρωτους δρόμους του γοτθικού τμήματος ή επισκεφτείτε το ημιτελές αριστούργημα του Γκαουντί, την εκκλησία Σαγράδα Φαµίλια. Η Πάλμα είναι ο χώρος καταγωγής του περίφημου μαργαριταριού Mallorca, το οποίο διατίθεται σε πολλά εκλεκτά καταστήματα. Σημαντικό είναι ότι σε ένα μόνο ταξίδι, στο κόστος του οποίου συμπεριλαμβάνεται η αεροπορική σας μεταφορά, η διατροφή, και η διαμονή σας, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε 3 κοσμοπολίτικες χώρες.
Το Vision of the Seas, της Royal Caribbean Cruises,  ταξιδεύει στην Βόρεια Ευρώπη επισκεπτόμενο τη Στοκχόλμη, το Ελσίνκι, την Αγία Πετρούπολη, τη Ρίγα, το Γκντάνσκ, και το Βίσμπυ. Η Στοκχόλμη είναι κτισμένη πάνω σε 14 νησιά, τα οποία συνδέονται με 50 γραφικές γέφυρες. Η πόλη του βραβείου Νόμπελ αποτελείται από πάρκα, μουσεία και παλάτια – ενώ το πιο διάσημο από όλα είναι το τεράστιο Βασιλικό Παλάτι με 608 δωμάτια. Το Ελσίνκι, η πρωτεύουσα της Φιλανδίας, είναι ένα αρχιτεκτονικό στολίδι συνδυάζοντας το νεοκλασικό στύλ», το μπαρόκ και το μοντέρνο σχέδιο. Στην Αγία Πετρούπολη όπου διανυκτερεύει το πλοίο βυθιστείτε στους ανεκτίμητους θησαυρούς του Χειμερινού Παλατιού, όπου βρίσκεται το μουσείο Ερμιτάζ που φιλοξενεί πάνω από 3 εκατομμύρια έργα τέχνης περιλαμβάνοντας κομμάτια των Μονέτ, Ρεμπράντ, Βαν Γκογκ και Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ή κάντε μια περιήγηση στο παλάτι της Αικατερίνης, όπου οι Τσάροι περνούσαν εκεί τα καλοκαίρια. Το ιστορικό κέντρο της Ρίγα έχει μια ιδιαίτερα ξεχωριστή αρχιτεκτονική τέχνης art nouveau, και έχει ενταχθεί στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Το Γκντάνσκ της Πολωνίας είναι γνωστή πόλη από τους μεσαιωνικού χρόνους και διαθέτει θαυμάσια αρχιτεκτονική. Το νησάκι Βίσμπυ είναι μια μεσαιωνική πόλη, ενώ το 1995 χαρακτηρίστηκε από την Unesco Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Το Celebrity Constellation, της Celebrity Cruises, με μια 12νυχτη κρουαζιέρα επισκέπτεται τα Φιορδ της Νορβηγίας, ξεκινώντας και καταλήγοντας στο Άμστερνταμ και περνώντας από τα λιμάνια Στάβανγκερ, Όλντεν, Μόλντε, Γκέιραντζερ, Αλέσουν, Φλαμ, Μπέργκεν, και Όλσο. Ο καλύτερος τρόπος να δείτε το Άμστερνταμ είναι να περιηγηθείτε με βάρκα στα αμέτρητα κανάλια. Μπορείτε να δείτε έργα του Βαν Γκογκ και άλλα αριστουργήματα στο γνωστό μουσείο Ράικς. Η ήρεμη πόλη Όλντεν βρίσκεται κοντά στον παγετώνα Τζοστενταλ, που τυχαίνε ι να είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγετώνες της Ευρώπης. Κάντε έναν περίπατο στις κατάφυτες κοιλάδες και αν έχετε όρεξη για περιπέτεια μπορείτε να εξερευνήσετε τις γύρω σπηλιές και τα πολύ καλά διατηρημένα ιστορικά αξιοθέατα. Ο επόμενος σταθμός το Γκεϊράνγκερ είναι η περιοχή όπου οι περισσότεροι Νορβηγοί καταφεύγουν για να κάνουν διακοπές. Το τοπίο θα σας κόψει την ανάσα, το πιο μαγευτικό όμως είναι ο καταρράκτης Σέβεν Σίστερς. Η πόλη περιβάλλεται από πανύψηλες χιονισμένες βουνοκορφές, πλούσια βλάστηση και πολλά μονοπάτια πεζοπορίας, που συχνά απολαμβάνουν οι φιλόδοξοι επισκέπτες.  Στο Μπέργκεν θα δείτε το μεσαιωνικό πύργο Χάακεν Χωλ και την Μπρύγκεν Γουάρφ όπου στα πολυάριθμα εργαστήρια τέχνης μπορείτε να κάνετε αγορές σε τιμές ευκαιρίας. Μετά ανεβείτε με το τελεφερίκ μέχρι την κορυφή του Όρους Φλόιεν, 305 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και περπατήστε στα χαλικόστρωτα μονοπάτια απολαμβάνοντας  την υπέροχη θέα του λιμανιού, των φιόρδ και των βουνών. Τέλος, θα ανακαλύψετε ότι το Όσλο, η πρωτεύουσα των Βίκινγκς, είναι γεμάτη μυστήριο και ομορφιά. Δείτε τα αγάλματα δράκων στο Μουσείο Γλυπτικής Βίγκελαντ, τα πολύ ενδιαφέροντα έργα του καλλιτέχνη Έντβαρντ Μουνχ και το καταπληκτικό Ολσοφιόρδεν. Μάθετε για τα κατορθώματα αυτών των θαλασσοπόρων σε τρία ναυτικά μουσεία, το διάσημο Ναυτικό Μουσείο των Βίκινγκς, το Μουσείο Φραμ και το Μουσείο Κον Τίκι, που τιμά τον αείμνηστο θορ Χάιερνταλ που διέσχισε τον ωκεανό με βάρκα από καλάμια. Επισκεφθείτε την Ξαρλ Γιόχαν Γκάτα, μια οδό με υπέροχα καταστήματα, πλανόδιους μουσικούς και πωλητές.

Το κρουαζιερόπλοιο Mariner of the Seas ανήκει στην εταιρία Royal Caribbean Cruises και στην κατηγορία Voyager. Τα κρουαζιερόπλοια αυτά διαθέτουν από τοίχο αναρρίχησης και παγοδρόμιο μέχρι τη Royal Promenade – τη ζωντανή ‘λεωφόρο’ γεμάτη από καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Είναι σημαντικό ότι οι ανάγκες των οικογενειών ικανοποιούνται σε μεγάλο βαθμό με το Πρόγραμμα για νέους Adventure Ocean, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Το κρουαζιερόπλοιο Vision of the Seas ανήκει στην εταιρία Royal Caribbean Cruises και στην κατηγορία Vision, που διαθέτει ηλιόλουστα αίθρια και λευκές μαρμάρινες σκάλες, θεματικά εστιατόρια και σαλόνια, καζίνο, πισίνες, σολάριουμ αλλά και μινιατούρα γήπεδο γκολφ σε μερικά πλοία, αυτή η μικρότερη και πιο οικεία κατηγορία κρουαζιερόπλοιων διαθέτει κάτι συναρπαστικό για όλους.
Το κρουαζιερόπλοιο Mariner of the Seas ανήκει στην εταιρία Royal Caribbean Cruises και στην κατηγορία Voyager. Τα κρουαζιερόπλοια αυτά διαθέτουν από τοίχο αναρρίχησης και παγοδρόμιο μέχρι τη Royal Promenade – τη ζωντανή ‘λεωφόρο’ γεμάτη από καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Είναι σημαντικό ότι οι ανάγκες των οικογενειών ικανοποιούνται σε μεγάλο βαθμό με το Πρόγραμμα για νέους Adventure Ocean, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
Το κρουαζιερόπλοιο Mariner of the Seas ανήκει στην εταιρία Royal Caribbean Cruises και στην κατηγορία Voyager. Τα κρουαζιερόπλοια αυτά διαθέτουν από τοίχο αναρρίχησης και παγοδρόμιο μέχρι τη Royal Promenade – τη ζωντανή ‘λεωφόρο’ γεμάτη από καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Είναι σημαντικό ότι οι ανάγκες των οικογενειών ικανοποιούνται σε μεγάλο βαθμό με το Πρόγραμμα για νέους Adventure Ocean, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation, της Celebrity Cruises, ανήκει στην κατηγορία Millennium. Τα πλοία αυτά τραβούν το θαυμασμό για τα AquaSpa και τα υπερσύγχρονα γυμναστήρια με παράθυρα που προσφέρουν πανοραμική θέα. Επίσης διαθέτουν κεντρικό αίθριο με έντεκα καταστρώματα, γυάλινα ασανσέρ που προεξέχουν από τις πλευρές του πλοίου και πολλά ακόμα εκπληκτικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία ταξιδίων ή τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σλοβακία και FYROM, Navigator Travel & Tourist Services Ltd.
Κεντρικά γραφεία: Ακαδημίας 31, 106 72, Αθήνα
Υποκατάστημα: Ακαδημίας 32, 106 72, Αθήνα
Τηλ.: 2103609801-3
Email: info@navigator.gr
Website: www.navigator.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.