Αρχική General Ξεκίνησε η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Καϊάφα

Ξεκίνησε η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Καϊάφα

 Υδροθεραπευτήριο Λουτρών ΚαϊάφαAπό τις 22 Ιουνίου 2011 έχει ξεκινήσει η καθημερινή λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Καϊάφα.
Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις : 07. 00 ως 14. 00 καθημερινά και από τα μέσα Ιουλίου, για πρώτη χρονιά, θα παραταθεί μέχρι αργά το απόγευμα.
Τα ξενοδοχεία  θα λειτουργήσουν περί τα μέσα Ιουλίου.
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μα επικοινωνούν με την Ιαματική Πηγή Καϊάφα στα εξής τηλέφωνα :
Τηλεφωνικό κέντρο (Υποδοχή): 2625031705 & 2625031708
Υδροθεραπευτήριο : 2625031719

Τα Λουτρά Καϊάφα βρίσκονται στο νότιο μέρος του Νομού Ηλείας, στους πρόποδες του όρους Λάπιθα, στην ομώνυμη λίμνη Καϊάφα. Στην ιδιοκτησία των ΕΤΑ  περιλαμβάνεται και το δάσος Καϊάφα (NATURA 2000).

Τα ξενοδοχεία είναι κτισμένα στο νησάκι της λίμνης, μια επιμήκη λωρίδα μήκους 1.300 μ. και πλάτους περίπου 100 μ. που επικοινωνεί με την ξηρά μέσω στενής γέφυρας.

Στη χερσαία έκταση, στην απέναντι πλευρά της λίμνης, βρίσκονται τo μεγάλο και μικρό Σπήλαιο των Ανυγρίδων Νυμφών, που αποτελούν τις ιαματικές πηγές της ιδιοκτησίας με νερά κατάλληλα για λουτροθεραπεία και τα οποία έχουν διαμορφωθεί σε υδροθεραπευτήριο. Σε απόσταση 200 μ. περίπου, βρίσκεται η ιαματική πηγή του Γερανιού, με νερό ιδανικό για ποσιθεραπεία.

Η μεταφορά από τα ξενοδοχεία προς το υδροθεραπευτήριο γίνεται με μικρό πλοιάριο.

Εγκαταστάσεις
Υδροθεραπευτήριο (2 δεξαμενές μέσα σε φυσική σπηλιά, 20 λουτήρες)
Ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΑ 18 δωματίων ( 36 κλίνες)
Ξενοδοχείο ΑΡΗΝΗ 38 δωματίων με κοινόχρηστες τουαλέτες (101 κλίνες)
Ενοικιαζόμενα δωμάτια ΛΑΪΚΑ ΞΕΝΩΝ Α 19 δωματίων (50 κλίνες) Ενοικιαζόμενα δωμάτια ΠΑΛΑΙΑ ΛΑΪΚΑ ΞΕΝΩΝ Β 20 δωματίων (56 κλίνες)
Στο νησάκι υπάρχουν ακόμη υπαίθριες ξύλινες εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν τις ναυταθλητικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στη λίμνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.