Αρχική Βραβεία Η Μαρίνα Φλοίσβου βραβεύτηκε με 5 Χρυσές Άγκυρες.

Η Μαρίνα Φλοίσβου βραβεύτηκε με 5 Χρυσές Άγκυρες.

Η Μαρίνα Φλοίσβου διακρίθηκε από το Yacht Harbour Association (ΤΥΗΑ), μέλος του British Marine Federation, και απέσπασε το βραβείο «5 Χρυσές Άγκυρες» (5 Gold Anchors), καθώς και τη διάκριση «Καθαρή Μαρίνα» (Clean Marinas Programme) από τo International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA) μετά από σχετική αξιολόγηση.
Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται για πρώτη φορά ως επιβράβευση σε Ελληνική μαρίνα και αποτελεί τη μοναδική αναγνωρισμένη πιστοποίηση ποιότητας στην Ευρώπη για μαρίνες.

Ο θεσμός των «Χρυσών Αγκυρών» και των «Καθαρών Μαρινών» αφορά ενδελεχή αξιολόγηση μαρινών, με αυστηρά κριτήρια ποιότητας για την κατασκευή, το σχεδιασμό και τη λειτουργία τους, καθώς και τα μέτρα περιβαλλοντικής μέριμνάς τους, ενώ βοηθά και ενημερώνει τους ιδιοκτήτες σκαφών, σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες στις μαρίνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πρόγραμμα επιβράβευσης οι μαρίνες συμμετέχουν εθελοντικά.

Ο κ. John Turgoose, αξιολογητής των πιστοποιήσεων TYHA Gold Anchor, δήλωσε ότι η Μαρίνα Φλοίσβου είναι άρτια στελεχωμένη και είναι ιδιαίτερα ευτυχής που τη βραβεύει με τις 5 Χρυσές Άγκυρες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου, κ. Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που η Μαρίνα Φλοίσβου αποτελεί την πρώτη Ελληνική μαρίνα που είναι διαπιστευμένη με την υψηλότερη βαθμολογία του Gold Anchor Scheme. Η διάκριση αυτή συμπληρώνει τις πιστοποιήσεις ISO9001:2008 και ISO14001:2004 από τον LRQA και τη «Γαλάζια Σημαία», την οποία η Μαρίνα Φλοίσβου αποκτά από το 2007. Προσπαθούμε να ικανοποιούμε πάντα τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας σταθερά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ενώ οι υψηλές προδιαγραφές που θέτουμε, αποδεικνύουν τη συνέπεια στην πολιτική και την αποστολή της LAMDA Flisvos Marina A.E.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.