Αρχική Culture ART ATHINA 2011

ART ATHINA 2011

art-athina 2011Η Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης ART-ATHINA θεσμοθετήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης το 1993 και είναι μία από τις παλαιότερες φουάρ της Ευρώπης.
Η ART-ATHINA αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο εικαστικό γεγονός στην Ελλάδα προσελκύοντας 16.000 επισκέπτες.
Η έκθεση φιλοξενείται στην παραλία της Αθήνας, στο κλειστό γήπεδο TaeKwonDo των Ολυμπιακών Ακινήτων στο Φαληρικό Δέλτα, ιδανικό τόπο συνάντησης και συνεργασίας για καλλιτέχνες, εκπροσώπους γκαλερί και μουσείων / πολιτιστικών φορέων, συλλέκτες και επιμελητές.
Η 17η διοργάνωση της Διεθνούς Συνάντησης Σύγχρονης Τέχνης θα πραγματοποιηθεί
12-15 ΜΑΙΟΥ 2011

-ART-ATHINA 2011 a VIRTUAL ART FAIR as well-
Η ART-ATHINA 2011 θα είναι η δεύτερη μεγάλη φουάρ του κόσμου μετά την Art Amsterdam –και με διαφορά 24 ωρών– η οποία θα έχει και online παρουσία. Πάνω από 20 εκθέτες θα παρουσιάσουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.openartcollection.com τα έργα των καλλιτεχνών που θα εκπροσωπούν στην ART-ATHINA, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν ηλεκτρονικά να υποβάλλουν προσφορές για την απόκτηση των έργων.

Επίσης κατά την διάρκεια της ART-ATHINA θα γίνει Παρουσίαση της στρατηγικής του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης για την Μπιενάλε Θεσσαλονίκης.
Ομιλητές: Κατερίνα Κοσκινά, Διευθύντρια της 3ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, Paolo Colombo & Μαρίνα Φωκίδη, επιμελητές της 3ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.