Αρχική General 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

on-strikeΕικοσιτετράωρη απεργία για τις 11 Μαΐου προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ εντείνουν τις συνδικαλιστικές διαδικασίες για τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή των εργαζομένων.

Εν τω μεταξύ, από αυτή την εβδομάδα ξεκινούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΕΝΟΠ που συνεδρίασε την Πέμπτη αποφάσισε συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη (11/05). Ενώ είναι πιθανό η ΓΕΝΟΠ να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις από την επόμενη ημέρα (δηλαδή την Πέμπτη) με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.

OTOE (Τραπεζοϋπάλληλοι) 24ωρη, Κάλεσμα να δώσουν μαχητικό παρόν στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, στις 11 Μαΐου, απευθύνει η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος, ΟΤΟΕ, σε όλα τα σωματεία μέλη της και τους εργαζόμενους στις τράπεζες. Η Ομοσπονδία απορρίπτει κάθε συζήτηση για οποιαδήποτε μείωση αποδοχών των εργαζομένων στις τράπεζες, ενώ ξεκαθαρίζει ότι, μαζί με ολόκληρο το ελληνικό συνδικαλιστικό κίνημα, δε θα παραμείνει απαθής απέναντι στην ολοκληρωτική επίθεση, που έχει στόχο τους δημοκρατικούς θεσμούς των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Γιατροί και Νοσηλευτές 24ωρη, Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαΐου τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας λόγω της συμμετοχής των γιατρών και εργαζομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα του δημοσίου στην πανεργατική απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ.

Η απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων θα γίνει στις 11πμ στο Πεδίον του ¶ρεως και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.