Αρχική Εταιρικά Νέα Σας αρέσουν τα έξυπνα προϊόντα?? Είστε απο εκείνους που αναζητάτε νέα gadget...

Σας αρέσουν τα έξυπνα προϊόντα?? Είστε απο εκείνους που αναζητάτε νέα gadget ??

clevermarketΣας αρέσουν τα έξυπνα προϊόντα?? Είστε απο εκείνους που αναζητάτε νέα gadget ??

Μόλις τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε  το πιο έξυπνο ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα gadget στο κέντρο της Αθήνας  την
CLEVERMARKET.

Επισκεφτείτε το site της εταιρίας WWW.CLEVERMARKET.GR γραφθείτε μέλος και κερδίστε δωροεπιταγή  10 ευρώ, πραγματικά θα εντυπωσιασθείτε  από τα έξυπνα gadgets και τα πρωτότυπα προϊόντα που θα βρείτε.

Θα εντοπίσετε καταπληκτικά  gadgets για το σπίτι, gadgets για το αυτοκίνητοανδρικά gadgetsγυναικεία gadgetsπαιδικά gadgets, gadgets για έξυπνα δώρα, gadgets για κάθε στιγμή αλλά και φθηνά gadgets!

Έξυπνα συστήματα παρακολούθησης, καταγραφικά με εικόνα και ήχο, κρυφές κάμερες επιτήρησης.

Επισκεφτείτε  την κατηγορία ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και πραγματικά θα βρείτε προϊόντα που καλύπτουν βασικές ανάγκες και δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν.

Θα σας κάνουν εντύπωση Gadgets όπως ο αντάπτορας Bluetooth στα FM που μπορείτε να ακούτε μουσική MP3 από κάρτα μνήμης και να μιλήσετε από το κινητό σας μέσω του ραδιόφωνου του αυτοκινήτου σας , κατασκοπικά gadgets όπως η κρυφή κάμερα στυλό με μνήμη 4GB , κρυφό ακουστικό επικοινωνίας , gadgets για camping όπως ο έξυπνος ομιλών ηλεκτρονικός μεταφραστής , οικολογικό σταχτοδοχείο που εξαφανίζει τον καπνό, ηλιακός φορτιστής κινητών για αυτονομία το καλοκαίρι , ένα gadget καταγραφής ήχου το μίνι ψηφιακό καταγραφικό ήχου 560 ωρών ιδανικό για διαλέξεις, σεμινάρια, φοιτητές και πολλά άλλα !!!

Εάν σας αρέσουν έξυπνα τρίκ ή θέλετε να δοκιμάσετε την οξύνοια του πνεύματος σας επισκεφθείτε την κατηγορία ΤΡΙΚ-ΓΡΙΦΟΙ γελάστε, απαντήστε σωστά και κερδίστε έξυπνα δώρα.

Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το WWW.CLEVERMARKET.GR ,  θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της αγοράς που θα καταπλήξουν εσάς και τους φίλους σας ! ! ! !

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ! ! !

Εάν κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, στο πεδίο «παρατηρήσεις» μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε ότι είστε μέλη του news.travelling.gr και έχετε επί πλέον έκπτωση 10%, εάν την κάνετε τηλεφωνικά απλώς ενημερώστε τον συνεργάτη που θα λάβει την παραγγελία!

ΓΕΡΑΝΙΟΥ 20 ΚΑΙ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 7 ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210 5226962-6977999992

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.