Αρχική General Πρόσκληση σε γεύμα… α λα ιταλικά

Πρόσκληση σε γεύμα… α λα ιταλικά

limoncello restaurant στο ξενοδοχείο Creta Maris & Terra Maris Convention & Golf ResortΤο καθιερωμένο πλέον ιταλικό εστιατόριο “Limoncello” άνοιξε και φέτος τις πύλες της υψηλής γαστρονομίας και των εκλεπτυσμένων γεύσεων στο ξενοδοχείο Creta Maris & Terra Maris Convention & Golf Resort, στη Χερσόνησο.
Από την περασμένη Τρίτη, η δημιουργική κουζίνα του βραβευμένου Chef Matteo Masciocchi συνεχίζει να συναρπάζει τους οπαδούς  της ιταλικής γεύσης, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητηικό ουρανίσκο.
Τα χειροποίητα, φρέσκα ζυμαρικά  – όπως φουζίλι, πέννες, ραβιόλι, ριγκατόνι, νιόκι από σπανάκι ή πατάτα – η μεγάλη ποικιλία από ριζότο, τα διάφορα είδη ψωμιού, οι παραδοσιακές γεύσεις κρεατικών, σμείγουν σε ένα προσεκτικά επιλεγμένο μενού με μοναδικά συνοδευτικά κρασιά, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια ιδιαίτερη γευστική εξερεύνηση.
Επίσης, ο συνδυασμός του ατμοσφαιρικού, γοητευτικού περιβάλλοντος, δίπλα από την πισίνα του Terra Maris Convention & Golf Resort, όσο και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του έμπειρου προσωπικού θα μετατρέψουν το δείπνο σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.