Αρχική Airlines News Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη μόνο με 164 ευρώ!

Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη μόνο με 164 ευρώ!

Celestyal Cruises
Turkish airlines
Στις 27 Μαΐου, ξεκινά η γραμμή της Turkish Airlines, Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη

Στις 27 Μαΐου, ξεκινά η γραμμή της Turkish Airlines, Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη, η οποία αναμένεται να αυξήσει τους επισκέπτες ανάμεσα στις δύο χώρες, ενώ ταυτόχρονα γίνεται το δεύτερο σημείο σύνδεσης της Τουρκίας με την Ελλάδα, έπειτα από τη γραμμή της Αθήνας.
Η THY στο πλαίσιο προώθησης αυτής της ενέργειας, και θέλοντας να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους επιβάτες να ταξιδέψουν και να απολαύσουν μία βόλτα στο Βόσπορο, ετοίμασε μία εξαιρετική προσφορά.
Όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα της THY, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.turkishairlines.com για να κάνουν κράτηση εισιτηρίων για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, θα χρειαστεί να πληρώσουν μόνο 164 ευρώ! (Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι).
Αναφερόμαστε σε έναν προορισμό ο οποίος βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των Ελλήνων, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την προσφορά.
Η Turkish Airlines σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το ταξίδι πιο οικονομικά, ενώ ταυτόχρονα θα ζήσετε την μοναδική εμπειρία των ανέσεων και της πολυτέλειας που προσφέρει στους πελάτες της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.