Αρχική General Γιατί αποχώρησε η Κα Μενδώνη από την συνάντηση με τους Τουριστικούς φορείς???

Γιατί αποχώρησε η Κα Μενδώνη από την συνάντηση με τους Τουριστικούς φορείς???

Λίνα Μενδώνη, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και ΤουρισμούΟ τουρισμός δεν είναι τσιφλίκι κανενός
Η Γενική Γραμματέας Τουρισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, Κα Λίνα Μενδώνη  κάλεσε σε συνάντηση, την περασμένη βδομάδα, τους τουριστικούς φορείς, ΣΕΤΕ, ΗΑΤΤΑ και ΓΕΠΟΕΤ.
Η συζήτηση όμως πήρε τέτοια τροπή, που ανάγκασε, την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου να αποχωρήσει.

Τους παράτησε!!!

Και αυτό γιατί, κάποιος/κάποια από τους παραπάνω φορείς, έφτασε την συζήτηση σε αδιέξοδο.

Έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε, εκπρόσωπος φορέα ή Κράτους να μη μπορεί να αναπτύξει τα προβλήματα του κλάδου που εκπροσωπεί, και πολύ περισσότερο να τα εκφράσει με τέτοιο τρόπο ώστε να βρεθεί κοινό σημείο συζήτησης;!!!

Το πρόβλημα αυτού του ατόμου είναι προσωπικό, ατομικό ή κομματικό ;

Ή μήπως του/της έχουν δώσει πολλές αρμοδιότητες και παρ’ ότι δεν μπορεί να τις φέρει σε πέρας (λόγω άγνοιας, ανικανότητας ή δικής του/της ατζέντας), έχει καβαλήσει το καλάμι – και με αυτό το καλάμι σέρνει και όλους εμάς;

Μήπως πρέπει οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι, που πριν τις εκλογές του κλάδου τους, υποστήριζαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν, πως όλα είναι σωστά και καλά καμωμένα και δεν πρέπει να τους βάζουμε στο στόχαστρο, πρέπει να φροντίσουν για μια σωστότερη αντιπροσώπευση, σεβόμμενοι τους επαγγελματίες που τους ψήφισαν;;;
Και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται να συναντηθούν με το κράτος και να αναπτύξουν τις απόψεις τους !!!

Όποιο και αν είναι, το άτομο αυτό πρέπει να πάει σπίτι του. Δεν μπορεί να ρίχνει πίσω έναν ολόκληρο κλάδο. Η συνάντηση αυτή, και κάθε συνάντηση με το Κράτος πρέπει να ολοκληρώνεται με στόχο, την ανάπτυξη της Ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας!!! Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε χρόνο και ευκαιρίες.

Ο τουρισμός δεν είναι τσιφλίκι κανενός και πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και να βρίσκουμε λύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.