Αρχική Sports Το Σάββατο 30 Απριλίου, ο αγώνας σκι για παιδιά στον Παρνασσό

Το Σάββατο 30 Απριλίου, ο αγώνας σκι για παιδιά στον Παρνασσό

Παρνασός Μαθήματα σκίΤο Σάββατο 30 Απριλίου, ώρα 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί τελικά ο αγώνας σκι για παιδιά από 6 έως 12 ετών, που διοργανώνει η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, σε συνεργασία με τη Σχολή Σκι Πάππος- Μπαλντούμης.
Αρχική ημερομηνία ήταν η Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου και αιτία της αναβολής ο έντονος αέρας και η κακοκαιρία που κατέστησαν αδύνατη την πραγματοποίηση του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ειδικά τη μέρα εκείνη η οριοθετημένη πίστα για τον αγώνα θα στολισθεί με ευρηματικά παιδικά παιχνίδια και έναν τρόπο ιδιαίτερα θελκτικό και απολαυστικό για τους μικρούς χιονοδρόμους. Ταυτόχρονα βέβαια και οι γονείς θα έχουν τη ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους και να απολαύσουν και οι ίδιοι το αγαπημένο τους σπορ, τη φύση και ένα όμορφο, αναζωογονητικό περίπατο στον βουνό.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια).
Ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει κύπελλο και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης ενώ μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής αλλά και πολλά αλλά δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής, αναμνηστικά δώρα και λιχουδιές.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22670 31552 από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ. και από τις
5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. ή να στείλετε email στο pappos@otenet.gr.  Επίσης, συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στη Γραμματεία της Σχολής Σκι Πάππος-Μπαλντούμης.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα, πέρα από την ημερήσια παιδική κάρτα εισόδου στο Χιονοδρομικό κόστους 8€.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, ενώ προτείνεται να έχουν και κράνος.
Επισημαίνεται, ότι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και όλων των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο υπάρχει ιατρός και ασθενοφόρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.