Αρχική General Το 77ο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά το...

Το 77ο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά το Σάββατο 30 Απριλίου

Το 77ο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά το Σάββατο 30 Απριλίου Υπό την αιγίδα της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή των τελικών Εφήβων –Νεανίδων του 77ου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά το Σάββατο 30 Απριλίου
Παράλληλα, θα τελεσθούν και τα εγκαίνια του Σωματείου της Μαραθώνιας Ακαδημίας Κωπηλασίας-Καγιάκ στις 11.30 π.μ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα επίδειξη των αθλημάτων κωπηλασίας και καγιάκ, ενώ οι παρευρισκόμενοι  θα μπορούν να κωπηλατήσουν σε Dragon Boats.Την εκδήλωση θα κλείσει επίδειξη από το θέατρο δρόμου Helix.

1η Οικογιορτή Μαραθώνα
Την ευκαιρία να συνδυάσουν την εκδρομή με την περιβαλλοντική ενημέρωση θα έχουν μικροί και μεγάλοι στην 1η Οικογιορτή Μαραθώνα που πραγματοποιείται από τις 25 Απριλίου μέχρι και την Πρωτομαγιά στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο αλλά και στον ευρύτερο χώρο του Εθνικού Πάρκου Σχινιά.
H 1η Οικογιορτή στόχο έχει να δώσει έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός τόπου όπως ο Μαραθώνας. Στην πρώτη αυτή διοργάνωση συμμετέχουν βιοκαλλιεργητές της περιοχής του Μαραθώνα με ανοιχτές συζητήσεις με το κοινό, ξεναγήσεις στο Εθνικό Πάρκο και την ευρύτερη περιοχή, ποδηλατικές διαδρομές, προβολές ταινιών, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.