Αρχική General Για διακοπές μιας ημέρας… κάθε μέρα διακοπές… στο Yabanaki!

Για διακοπές μιας ημέρας… κάθε μέρα διακοπές… στο Yabanaki!

YaBanakiΕγκατεστημένο στην πανέμορφη, κεντρική πλαζ της Βάρκιζας, το Yabanaki, με νέες δραστηριότητες και νέα hot spots για όλες τις ηλικίες, σας περιμένει για πρωινά σκασιαρχεία, οικογενειακές εξορμήσεις, αλλά και ρομαντικές βραδιές.

Διαθέτει εύκολη πρόσβαση είτε μέσω της Παραλιακής αλλά και της Αττική Οδού ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρίσκεστε μέσα στα καταγάλανα νερά, απολαμβάνοντας την παραλία και τον ήλιο.

Στην παραλία του Yabanaki, σε μια έκταση 100 στρεμμάτων, σας περιμένουν θαλάσσια σπορ, beach volley, παιδότοπος, εστιατόρια και café – bars.  Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη με Tubes, banana και fly fish και εντυπωσιάστε με τις επιδόσεις σας στα θαλάσσια σπορ … διαφορετικά χαλαρώστε κάνοντας μια βόλτα με θαλάσσιο ποδήλατο ή κανό. Και για τους fan του είδους, παρέχονται μαθήματα (ατομικά ή ομαδικά) water ski και windsurf. Και όλα αυτά υπό την άγρυπνη παρακολούθηση της Ναυαγοσωστικής Ομάδας της ακτής.  Το parking είναι διαθέσιμο κάθε μέρα, ενώ η χρήση από ομπρέλες και ξαπλώστρες από Δευτέρα έως Πέμπτη είναι δωρεάν.

Δεκαέξι καμπάνες, διακοσμημένες και εξοπλισμένες σε απόλυτα καλοκαιρινό ύφος, σας περιμένουν για διημέρευση από τις 8.00πμ έως τις 20.00μμ. καθημερινά. Οι καμπάνες διαθέτουν μπάνιο, Air conditioning, plasma TV, safety box.  Όλες οι καμπάνες έχουν φιλοτεχνηθεί από τους Designers Billy Gripari και Ilia Kalliora. Η θεματολογία ξεκινά από πλάσματα του βυθού και καταλήγει σε σχέδια καλοκαιρινά μινιμαλιστικά και ρεαλιστικά.

Για το 2011 το Yabanaki μείωσε τις τιμές εισόδου και επέκτεινε την δωρεάν χρήση ξαπλώστρας.  Στο Yabanaki το κανονικό εισιτήριο από Δευτέρα έως Παρασκευή κοστίζει 6 €, ενώ το Σαββατοκύριακο 7 €. Το μειωμένο εισιτήριο ανέρχεται σε 3,5 € για όλη την εβδομάδα. Για παιδιά έως 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Η χρήση ξαπλώστρας κατά την διάρκεια της εβδομάδας είναι δωρεάν ενώ το Σαββατοκύριακο υπάρχει χρέωση  5€ το άτομο.
Για την φετινή χρονιά το Yabanaki φροντίζει και για αυτούς που δε θα αφήσουν την Αθήνα αυτό το καλοκαίρι.  Οι εγκαταστάσεις της πλαζ θα είναι διαθέσιμες για όλους του λουόμενους από Δευτέρα έως και Παρασκεύη με € 3,5 αντί για € 6 μετά τις 15.00 μεσημέρι. Επίσης από τα μέσα Μάιου θα υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες μηνιαίας χρήσης σε πολύ οικονομικές τιμές.  Επειδή όμως η διασκέδαση είναι προνόμιο και των οικογενειών,   οι οικογένειες τεσσάρων (4) μελών και άνω θα απολαμβάνουν τις εγκαταστάσεις της πλαζ με μειωμένο εισιτήριο € 3,5 καθημερινά ακόμη και το Σαββατοκύριακό.  Τέλος, η ανθοκομική έκθεση θα λάβει μέρος εντός των εγκαταστάσεων του yabanaki από τις 29/04 έως τις 15/05 καθημερινά μεταξύ 10.00 – 22.00 με ενιαία τιμή εισιτηρίου για τους λουόμενους & επισκέπτες της έκθεσης με € 1,5.          
Yabanaki, Ακτή Βάρκιζας, τηλ.: 210 89 72 414, www.yabanaki.gr, facebook/yabanaki

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εχτες 6/8/13 αφου περασαμε καποιες ευχαριστες ωρες στο Γιαμπανακι και απολαυσαμε τα αιδεσματα, κατα την αναχωρηση μας βρηκαμε το τζαμι του αυτοκινητου σπασμενο παρα το γεγονος οτι ηταν παρκαρισμενο στο παρκινγκ των εγκαταστασεων.
    Το λιγωτερο που ωφειλαν να κανουν ειναι να υπαρχει φυλακας που να κυκλοφορει στο χωρο ωστε να μην συμβαινουν αυτα.Λυπαμαι
    αλλα υπαρχει ελλειψη επαγγελματισμου και οργανωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.