Αρχική General Εγκρίθηκε η Α φάση για την 40ετή εκμίσθωση της μαρίνας Βουλιαγμένης

Εγκρίθηκε η Α φάση για την 40ετή εκμίσθωση της μαρίνας Βουλιαγμένης

marina VouliagmenisΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. (ΕΤΑ) ενέκρινε το οριστικό αποτέλεσμα προεπιλογής (Α’ φάση του διαγωνισμού) για τη 40ετή εκμίσθωση της μαρίνας Βουλιαγμένης, καθώς επίσης και ενέκρινε την εκκίνηση των διαδικασιών της Β’ φάσης του διαγωνισμού με τη σύνταξη των τευχών Β΄φάσης τα οποία θα καταρτιστούν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.
Προεπελέγη το σύνολο των σχημάτων που υπέβαλαν προσφορές καθότι όλα  πληρούσαν τα κριτήρια τεχνικής και οικονομικής-χρηματοοικονομικής επάρκειας.
Πρόκειται για τους:
1. J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.
2. ΕΝΩΣΗ «ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.-ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.
3. LAMDA DEVELOPMENT S.A.
4. ΟΛΥΜΠΙΚ ΜΑΡΙΝ Α.Ε.
5. ΕΝΩΣΗ «FOLLI FOLLIE GROUP-SETUR SERVIS TURISTIK A.S.»
6.ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε.
7.ΕΝΩΣΗ «ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.-ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΩΤΙΝΓΚ Α.Ε.»

ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Όσον αφορά στο ακίνητο Καλών Νερών Μαγνησίας, από το Δ.Σ της ΕΤΑ Α.Ε. αποφασίστηκε η ακύρωση του διαγωνισμού δύο φάσεων, που ήταν σε εξέλιξη από το 2008, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προχωρήσει στη Β’ φάση, και προκήρυξε νέο διαγωνισμό αξιοποίησης σε μία φάση. Με αυτόν τον τρόπο εκτιμάται ότι και οι χρονικές διαδικασίες δεν θα παραταθούν και θα προσελκυσθεί μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Στις προσεχείς εβδομάδες θα δημοσιευθεί το τεύχος διαγωνισμού και η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.
Αντικείμενο του διαγωνισμού θα είναι η 50ετής εκμίσθωση του ακινήτου για τη δημιουργία ξενοδοχειακών και λοιπών υποστηρικτικών υποδομών.
Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στο Νομό Μαγνησίας σε απόσταση 15 χλμ. ανατολικά της πόλης του Βόλου και ανήκει στο Δήμο Μηλεών, πρώην Κοινότητα Κάτω Γατζέας, επί των ακτών του Παγασητικού κόλπου.
Πρόκειται για παραθαλάσσιο κτήμα εκτάσεως 172.765 τ.μ. σύμφωνα με πρόσφατη αποτύπωση της ΕΤΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.