Αρχική χιονοδρομικά κεντρα Ανοικτό θα παραμείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όλον τον Απρίλιο.

Ανοικτό θα παραμείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όλον τον Απρίλιο.

All Day Powder Party στο Χιονοδρομικό Κέντρο ΠαρνασσούΉδη σήμερα έχει χιονίσει – στις πίστες 30 εκ. φρέσκο χιόνι-, οπότε οι φίλοι του σκι και των άλλων  χειμερινών σπορ μπορούν να παρατείνουν τις απολαυστικές στιγμές τους στο χιονισμένο βουνό, από ότι προβλέπεται, για ολόκληρο τον μήνα. Για αυτό μη βιαστείτε να αποθηκεύσετε τις στολές σας.
Σε συνδυασμό δε με τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες ημέρες οι φυσιολάτρες μπορούν να επιδοθούν σε αναζωογονητικούς περιπάτους στη φύση και να εξερευνήσουν τις ομορφιές που προσφέρει το βουνό αυτήν την εποχή.

Επίσης, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και η εταιρεία Snowhow διοργανώνει μεγάλη κλήρωση με δώρο 3 καινούργια σετ σκι της Nordica.
Μπορείτε να πάρετε μέρος στην κλήρωση για να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα αποκτήσουν καινούργια σκι και θα έχουν την δυνατότητα να τα απολαύσουν ευθύς αμέσως στο φρέσκο ανοιξιάτικο χιόνι.

Κουπόνια συμμετοχής θα βρείτε από το Σάββατο 2/4/2011: 1) στο info desk στην εισοδο των Κελαριών 1750, 2) στις σχολές Σκι του Χιονοδρομικού,
3) στις πληροφορίες εντός του chalet στο 1950 και 4) στα ταμεία της Φτερόλακας.

Η κλήρωση θα γίνει το  M. Σάββατο 23/4 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο site του Χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού (www.parnassos-ski.gr), και στη σελίδα του Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  με το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στο τηλ.: 22340 22700

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.