Αρχική General Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του καινούριου Hellenic Duty Free Shop στο Μεθοριακό...

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του καινούριου Hellenic Duty Free Shop στο Μεθοριακό Σταθμό Νίκης, στη Φλώρινα.

Egkainia duty free Methoriakou FlorinasTην Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011, η εταιρεία ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο Μεθοριακό Σταθμό Νίκης, στη Φλώρινα.
Η κοπή της κορδέλας από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ.  Δημήτρη Κουσελά, τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου, τον  Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο & Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Folli Follie κ. Γιώργο Βελέντζα και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Θεοκλήτου,  του Γενικού Διευθυντή Τελωνείων κ. Κωνσταντίνου Νηχωρίτη, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Τελωνείων κ. Δημήτρη Τριμπόνια,  του Δ/ντη Τελωνείου Νίκης κ. Ιωάννη Λάλα, του Διοικητή Αστυνομίας Νίκης κ. Χρήστου Μαυρουδή, του Δημάρχου Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλου και των αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Δημ. Ηλιάδη και Ιωάννη Αντωνιάδη, δημοτικών συμβούλων και τελωνειακών υπαλλήλων σηματοδοτεί μία νέα εποχή ανάπτυξης για το κατάστημα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των πολιτικών κομμάτων, των τοπικών φορέων και συλλόγων, καθώς και μέλη της τοπικής κοινωνίας.
Ο κύριος Γιώργος Βελέντζας στο χαιρετισμό του σημείωσε: «Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που σήμερα εγκαινιάζουμε  το νέο  κατάστημα της εταιρείας μας, στο μεθοριακό σταθμό της Νίκης. Πρόκειται για ένα στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας  – όπως η Δυτική Μακεδονία είναι στολίδι της Ελλάδας  – το οποίο δημιουργήθηκε με γνώμονα  τις τελευταίες τάσεις του ταξιδιωτικού λιανικού εμπορίου, ώστε να καλύπτει τις σύγχρονες αγοραστικές ανάγκες των ταξιδιωτών με συνέπεια και μία ολοκληρωμένη πρόταση. Με το κατάστημα αυτό προσφέρουμε νέες θέσεις εργασίας. Ο Όμιλος Folli Follie απαντά στην κρίση με επενδύσεις. Στις 31.12.2009 απασχολούσε 5.319 άτομα, ενώ στις 31.12.2010 το ανθρώπινο δυναμικό του ανήλθε σε 5.969 άτομα αποδεικνύοντας έμπρακτα την εταιρική κοινωνική ευθύνη του.» Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στην πολύτιμή συμβολή των τελωνειακών υπηρεσιών, των τοπικών αρχών καθώς και των εργαζομένων του καταστήματος, για την ολοκλήρωση του έργου αυτού.
Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό δηλώνοντας «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών σε περιόδους κρίσης αναπτύσσονται και δεν σταματούν το επενδυτικό τους έργο. Η Πολιτεία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της εταιρείας και όλων των επιχειρήσεων που επενδύουν.»
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ.  Γιώργος Δακής ο οποίος πρόσθεσε:  «Τα ποσοστά ανεργίας στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας αυξάνονται συνεχώς. Τα Καταστήματα Αφορολογήτων με την ανάπτυξή τους προσφέρουν θέσεις απασχόλησης και κίνητρα πολύ σημαντικά για την τοπική κοινωνία. Ευχόμαστε το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις στο μέλλον.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.