Αρχική Exhibitions Δυναμική ελληνική παρουσία στην έκθεση TUR της Σουηδίας

Δυναμική ελληνική παρουσία στην έκθεση TUR της Σουηδίας

Άποψη του Ελληνικού Περιπτέρου “Kalimera Grekland”Ο Έλληνας «Βασιλιάς των μαγιό»  Πάνος Παπαδόπουλος (Panos Emporio) και οι Βρακοφόροι της Κρήτης «έκλεψαν» την παράσταση στο ελληνικό περίπτερο «Kalimera Grekland»

Η παρουσία του Έλληνα «Βασιλιά των Μαγιό» στη Σουηδία (και όχι μόνο) κ.Πάνου Παπαδόπουλου, της γνωστής φίρμας Panos Emporio, και του 10μελούς συγκροτήματος του Συλλόγου Βρακοφόρων Ρεθύμνου, αποτέλεσαν τις ευχάριστες εκπλήξεις στο ελληνικό περίπτερο «Kalimera Grekland» στη διεθνή έκθεση τουρισμού του  Γκέτεμποργκ TUR, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 27 Μαρτίου.

Ο διάσημος σχεδιαστής μαγιό κ.Πάνος Παπαδόπουλος πήγε στο περίπτερο “Kalimera Grekland”,προκειμένου να  συναντηθεί με τα μέλη της ελληνικής αποστολής και με δημοσιογράφους που κάλυψαν το γεγονός. Ο ίδιος υπέγραψε προσωπικά τα βιβλία του, μοίρασε δώρα και φωτογραφήθηκε με δύο από τα μοντέλα του.  Ο Panos Emporio γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της επιτυχημένης καριέρας του στη μόδα, που ξεκίνησε από τη Σουηδία και πλέον διαθέτει δίκτυο πωλήσεων προϊόντων του οίκου του σε 28 χώρες ανά τον κόσμο και μεγάλες συνεργασίες με διασημότητες, όπως και με τη δική μας Έλενα Παπαρίζου.

Το 10μελές συγκρότημα του Συλλόγου Βρακοφόρων Ρεθύμνου, με αρχηγό αποστολής τον Γιώργο Σηφάκη,  έδωσε καθημερινές  παραστάσεις στο περίπτερο με παραδοσιακούς χορούς και ζωντανή μουσική. Ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος και η Miss Greece International 2010 Μαρία Τσαγκαράκη, η οποία χόρεψε με ενθουσιασμό τιμώντας το νησί καταγωγής της, την Κρήτη.  Η μουσική από τις κρητικές λύρες και τα λαούτα ενθουσίασαν το κοινό που παρακολούθησε και συμμετείχε στη  μεγάλη “κρητική γιορτή” που διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, την ημέρα της εθνικής εορτής μας, 25η Μαρτίου.

Οι Έλληνες εκθέτες του περιπτέρου «Kalimera Grekland» είχαν την ευκαιρία, την πρώτη ημέρα της TUR, που ήταν για τους επαγγελματίες, να συναντηθούν με εκπροσώπους σημαντικών ταξιδιωτικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ της Σουηδίας, στο πλαίσιο του προγράμματος connect@TUR της έκθεσης. Το βράδυ της 24ης Μαρτίου, επίσης, η  North Events παρέθεσε ελληνικό δείπνο για τους συνεκθέτες ξενοδόχους, με καλεσμένους εξέχουσες προσωπικότητες της τουριστικής βιομηχανίας της Σουηδίας. Στο δείπνο παρέστησαν εκπρόσωποι 15 τουρ οπερέιτορ και ταξιδιωτικών γραφείων, μεταξύ των οποίων η κυρία Johanna Strand Product Manager της TUI Fritidresor, η κυρία Lilian Brunell,  Manager of the Association of Swedish Travel Agents and Tour Operators, η κυρία Ingela Fredriksson από το Orebro Airport, ο Εμπορικός Διευθυντής του Apollo Kuoni κ. Τάκης Φιλιππόπουλος, ο κ. Ulf Remme-Larsen, Head of Pricing & Yield and Market Manager Scandinavia από τον Apollo Kuoni, η Project Manager του περιοδικού LIFE STYLE Σουηδίας, και πολλοί άλλοι.

Στην έκθεση, η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής προώθησε ιδιαίτερα τις νέες αεροπορικές συνδέσεις της RyanAir με τη Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο, που συνδυάζονται από τους ξενοδόχους της περιοχής με ειδικές προσφορές. Μάλιστα, η ομάδα που προωθούσε τη Χαλκιδική, διένειμε διαφημιστικά και πέραν των επισκεπτών της έκθεσης, σε κεντρικά εμπορικά κέντρα του Γκέτεμποργκ.

Στο περίπτερο “Kalimera Grekland” μετείχαν οι: Aquila Hotels & Resorts, Atrium Hotels, Giannoulis Resorts, Rethymnotels –Minos Hotel, Minos Mare Hotel, Hotel Ideon, Theartemis Palace, Pearl Beach Hotel & Spa, Aegean Pearl Hotel & Spa, Minos Mare Royal, Rethymno Mare Resort, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Proto Carras Grand Resort, Rodos Palace, Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Νομού Θεσσαλονίκης & Ένωση Ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης και η Ένωση Ξενοδόχων Μήλου.

Υπενθυμίζεται ότι η σουηδική αγορά είναι από τις πιο σημαντικές για την Ελλάδα, αφού κάθε χρόνο έρχονται στη χώρα μας πάνω από 550.000 Σουηδοί.

Στην έκθεση TUR διανεμήθηκε δωρεάν το ετήσιο περιοδικό “Kalimera Grekland”, η μοναδική έκδοση στη Σουηδία για τον ελληνικό τουρισμό, πολιτισμό και γαστρονομία σε τοπική γλώσσα από το 2008, της North Events.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.