Αρχική Rally Ματαιώθηκε το 35ο Ράλλυ ΕΛΠΑ

Ματαιώθηκε το 35ο Ράλλυ ΕΛΠΑ

35 Rally ElpaΜετά την απόφαση μη προσμέτρησης του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ, η χάραξη του αγώνα προσαρμόστηκε στις προδιαγραφές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι προετοιμασίες έφτασαν στο στάδιο της ολοκλήρωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν οι απαραίτητες αριθμητικά συμμετοχές που θα οδηγούσαν στην τέλεσή του.

Είναι σαφές πως εν μέσω της δεδομένης οικονομικής συγκυρίας η συμμετοχή σε έναν αγώνα του είδους παύει να αποτελεί προτεραιότητα, στοιχείο που γεννά προβληματισμό και, φυσικά, δεν μπορεί να μη ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους Οργανωτές, οι οποίοι οφείλουν πάνω από όλα σεβασμό στους αγωνιζομένους αλλά και στους τοπικούς φορείς, όπως και στους κατοίκους των περιοχών όπου λαμβάνει χώρα το γεγονός.

Η εξέλιξη του Πρωταθλήματος Ράλλυ 2011 θα αποφασιστεί την Τρίτη 29 Μαρτίου, σε κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. της ΟΜΑΕ και της Εθ. ΕΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.