Αρχική Exhibitions HAPCO: Παρουσίαση των συνεδριακών δυνατοτήτων της Ελλάδας στην επιχειρηματική αγορά του Λονδίνου

HAPCO: Παρουσίαση των συνεδριακών δυνατοτήτων της Ελλάδας στην επιχειρηματική αγορά του Λονδίνου

westfield londonΤην μοναδική ευκαιρία παρουσίασης των συνεδριακών δυνατοτήτων της Ελλάδας στην επιχειρηματική αγορά του Λονδίνου είχε η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, κα Λύντια Μαστρονικολή, αποδεχόμενη πρόσκληση του γραφείου ΕΟΤ Λονδίνου. Η παρουσίαση με θέμα «Συνεδριακός Τουρισμός στην Ελλάδα» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 σε ειδική εκδήλωση ενημέρωσης του ΕΟΤ προς τους επιχειρηματίες της βρετανικής αγοράς, στο πλαίσιο του ελληνικού 10ήμερου εκδηλώσεων «visit Greece@Westfield London» που διεξήχθη μεταξύ 19 – 27 Μαρτίου 2011 σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης.

Η κα Μαστρονικολή, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στον HAPCO και τον ρόλο του, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας έναντι άλλων μεσογειακών προορισμών για τη φιλοξενία συνεδρίων & incentives και εν συνεχεία προχώρησε στην παρουσίαση των κυριότερων «συνεδριακών» προορισμών της χώρας μας, κρατώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου.

Το ελληνικό θεματικό πάρκο, καταλαμβάνοντας έκταση 1.000 τ.μ., κέρδισε τις εντυπώσεις όλων των επισκεπτών, ο αριθμός των οποίων σύμφωνα με εκτιμήσεις ξεπέρασε τις 800.000. Κατά τη διάρκεια του δεκαήμερου εκδηλώσεων οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, αλλά και να αποκτήσουν, μέσα από ζωντανές εκδηλώσεις, εικόνα για τη μεγάλη ποικιλία εμπειριών που προσφέρει η χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.