Αρχική Culture «Η Τέχνη στηρίζει την Εκπαίδευση» μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Fulbright σε συνεργασία...

«Η Τέχνη στηρίζει την Εκπαίδευση» μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Fulbright σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη

Fullbright Alumni Art seriesΤο Ίδρυμα Fulbright και το Μουσείο Μπενάκη σας προσκαλούν να υποστηρίξετε το πρόγραμμα υποτροφιών Fulbright αγοράζοντας ένα έργο τέχνης από το Fulbright Alumni Art Series.  Εικαστικοί καλλιτέχνες, υπότροφοι του Ιδρύματος Fulbright προσφέρουν τα έργα τους γι αυτόν το σκοπό. Στην συλλογή Fulbright Alumni Art Series θα βρείτε συλλεκτικές μεταξοτυπίες, φωτογραφίες και μοναδικά έργα σε συμβολικές τιμές από €200-€450. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε υποτροφίες. Τα έργα θα διατίθενται στα πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη μέχρι τις 30 Απριλίου 2011.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Εριέττα Αττάλη, Κώστας Βαρώτσος, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Σώτος Ζαχαριάδης, Ζωή Κεραμέα, Σία Κυριακάκος, Ζάφος Ξαγοράρης, Ντόρα Οικονόμου, Λάμπρος Παπανικολάτος, Bαγγέλης Πλοιαρίδης.

Το Fulbright είναι ένα πρωτοποριακό, διεθνές πρόγραμμα εκπαιδευτικών και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Από το 1948 έχει χορηγήσει περισσότερες από 4.700 υποτροφίες σε φοιτητές, επιστήμονες, καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.fulbright.gr

Μουσείο Μπενάκη:
-Κεντρικό Κτήριο Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας T 210 367 1000
-Κτήριο Οδού Πειραιώς Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου T 210 345 3111

επικοινωνία: Ίδρυμα Fulbright – T 210 729 2041

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.