Αρχική Φορείς Η έκθεση «Εξοικονομώ Expo 2011» από τη Δευτέρα 28/2 στο σταθμό του...

Η έκθεση «Εξοικονομώ Expo 2011» από τη Δευτέρα 28/2 στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα

Έκθεση Εξοικονομώ Expo 2011Κοινό περίπτερο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας,  περιλαμβάνεται στην έκθεση «Εξοικονομώ Expo 2011», που διοργανώνεται από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία περνώντας από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού να επισκεφτούν το περίπτερο και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον». Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο περίπτερο, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό που θα βρίσκεται εκεί και να παρακολουθήσουν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα μέσω σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων και ειδικών εφαρμογών.

Το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» είναι ένα συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κατοικιών που έχουν κατασκευαστεί πριν το 1980, είναι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας και χρησιμοποιούνται ως κύρια ή πρώτη δευτερεύουσα κατοικία. Περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες κινήτρων που περιλαμβάνουν άτοκο ή χαμηλότοκο δάνειο ή/και επιχορήγηση, η ένταξη στις οποίες γίνεται με βάση το εισόδημα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος (http://exoikonomisi.ypeka.gr/) ή να καλούν στο 210 9797400.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.