Αρχική General Σεμινάριο Εξοικονόμησης Ενέργειας για Ξενοδοχεία Στο Λονδίνο

Σεμινάριο Εξοικονόμησης Ενέργειας για Ξενοδοχεία Στο Λονδίνο

powerstarΗ  EMS (Energy  Management Systems), κατασκευάστρια εταιρεία του καινοτόμου συστήματος εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας PowerStar®, ανταποκρινόμενη στις οικονομικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής, συνεχίζει να ενημερώνει την επιχειρηματική κοινότητα για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του συστήματος PowerStar®, μέσα από τη διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων.

Έχοντας αναλάβει το ρόλο μιας υπεύθυνης επιχείρησης απέναντι στην κοινωνία και την επιχείρηση, η EMS, μέσω του προγράμματος ενημέρωσης «Power Optimization» επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την αποτελεσματικότητα του συστήματος PowerStar®  στο περιβάλλον και την  οικονομία, που αποτελούν μέρος του εταιρικού της ήθους και κουλτούρας.

Μετά την παρουσίαση του συστήματος PowerStar®, για πρώτη φορά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και στην αγορά της Βορείου Ελλάδας, με το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει την οργάνωση των ενημερωτικών σεμιναρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η οργάνωσή του και στην Αθήνα.

Η EMS (Energy  Management Systems), θα προσφέρει στα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου του Ηνωμένου Βασίλειου, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας των ξενοδοχειακών μονάδων έως και 26% στους λογαριασμούς τους με την εγκατάσταση μιας λύσης βελτιστοποίησης της τάσης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Wellcome Collection Conference Centre στο Λονδίνο, στις 15 Φεβρουαρίου 2011.

Το σεμινάριο θα προσφέρει στους ξενοδόχους την ευκαιρία να μάθουν σχετικά με την εργοστασιακή λύση βελτιστοποίησης της τάσης Powerstar από τη Μ. Βρετανία, η οποία μπορεί να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να μειώσουν το κόστος ενέργειας και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε ένα εύρος ξενοδοχείων σε όλη την Μ. Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων και των Guoman-Thistle, του Holiday Inn και των Hilton Hotels.

Μεταξύ των ομιλητών του σεμιναρίου θα είναι και ο  κ. Alan Aldridge της Ένωσης Ενεργειακών Υπηρεσιών και Τεχνολογίας (ESTA), ο Δρ Mike Page του EASIER Project και ο Laurence Burton του τομέα Υπηρεσιών Άνθρακα. Ο κ. Burton θα συζητήσει σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο, τις σωστές πρακτικές διαχείρισης ενέργειας μέσω του BS EN 16001, καθώς και για τους οδηγούς διαχείρισης ενέργειας και τις επενδύσεις.

Περίπου 35.000 ξενοδοχεία μόνο στη Μ. Βρετανία επηρεάζονται από το αυξημένο κόστος ενέργειας, επειδή δεν γνωρίζουν για τα μέτρα βιωσιμότητας που υπάρχουν στην διάθεσή τους. Πρόσφατες μελέτες αναφέρουν ότι πάνω από το 70% των ξενοδοχείων δαπανούν πολλά για την παροχή ενέργειας, ενώ ένα μέσο ξενοδοχείο 50 δωματίων ξοδεύει πάνω από £50,000 το χρόνο σε λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο σχεδιαστής του Powerstar και Διευθύνων Σύμβουλος της EMSC, Δρ Άλεξ Μαρδαπήττας σχολίασε: «Τα ξενοδοχεία βρίσκονται κάτω από μεγάλη πίεση να εξοικονομήσουν χρήματα χωρίς να μειώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών και να εφαρμόσουν μακροπρόθεσμα μέτρα βιωσιμότητας. Η βελτιστοποίηση της τάσης επιτρέπει στα ξενοδοχεία να μπορούν να κάνουν και τα δύο, να εξοικονομήσουν χρήματα και να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα».

Αξιοσημείωτο είναι πως για το PowerStar®, έχει απονεμηθεί στην εταιρεία EMSc UK το παγκοσμίου φήμης βραβείο «Made In Sheffield», αναγνωρίζοντας έτσι την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος. Ο μετασχηματιστής τροφοδότησης είναι από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Κέρδη από την εγκατάσταση του συστήματος PowerStar® :

Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 26,1%.
Εξάλειψη των αρμονικών τάσης και έντασης, επομένως και του συντελεστή παραμόρφωσης, έως και 90%. Η αρμονική παραμόρφωση είναι παράγωγο κυρίως των υψηλής απόδοσης λαμπτήρων φωτισμού, των ηλεκτρονικών συσκευών όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, περιφερειακά μηχανήματα και των κινητήρων ρυθμιζόμενων στροφών (VSD). Επιδρά δυσμενώς σε ευρείας κλίμακας στοιχεία του συστήματος όπως στους πυκνωτές,  στους μετασχηματιστές και στους κινητήρες, προκαλώντας υπερθέρμανση, υπερφόρτωση και επιπρόσθετες απώλειες.
Βελτίωση του συντελεστή ισχύος έως και 20% με αποτέλεσμα μικρότερο απαιτούμενο από την εγκατάσταση ρεύμα.
Αύξηση του συντελεστή απόδοσης των ηλεκτρικών κινητήρων και της συνολικής ικανότητας της εγκατάστασης.
Μείωση και σταθεροποίηση της τάσης εξαλείφοντας τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται λόγω του φαινομένου των έντονων διακυμάνσεων τάσης.
Αύξηση της διάρκειας ζωής και μείωση του κόστους συντήρησης και αντικατάστασης των ηλεκτρονικών συσκευών, συστημάτων κλιματισμού, κινητήρων και λαμπτήρων.
Προώθηση της εξοικονόμησης και της ορθολογικής χρήσης της ενέργειας και συνεισφορά στη μείωση της παραγωγής εναέριων ρύπων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του συστήματος PowerStar®:

Το πρωτοποριακό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή και τις απαιτήσεις της εγκατάστασής του (fully customized).
Η λειτουργία του δεν απαιτεί καμία συντήρηση και έχει διάρκεια ζωής 50 χρόνια.
Παρέχεται 15ετής εργοστασιακή εγγύηση και γραπτή εγγύηση αποτελεσμάτων
Αποτελεί ένα εγκεκριμένο και πλήρες σύστημα ενεργής εξοικονόμησης ενέργειας.
Είναι ελεγχόμενο μέσω PLC, έχει τη δική του διεύθυνση IP και μπορεί να ελεγχθεί ηλεκτρονικά από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αν απαιτηθεί. Το σύστημα, παρέχει πλήρη δεδομένα λειτουργίας μέσω της εγκατεστημένης οθόνης, αλλά και μέσω του διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο (real-time monitoring through the internet).
Είναι αναγνωρισμένο για τον εξαιρετικά υψηλό βαθμό απόδοσης και για την επίτευξη αποτελεσμάτων σαφώς ανώτερων από κάθε άλλο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.
Η ανωτερότητα του συστήματός μας έχει επικυρωθεί από ανεξάρτητες δοκιμές όπου το PowerStar®:
Πέτυχε εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 13% υψηλότερη από αυτή των ανταγωνιστών.
Εξάλειψε τις Αρμονικές Διαταραχές σε ποσοστό 88% περισσότερο από τα συστήματα  των ανταγωνιστών.
Έχει την χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας. Το PowerStar® δεν αναπτύσσει θερμοκρασία υψηλότερη από αυτή του περιβάλλοντος, ενώ τα άλλα συστήματα που μελετήθηκαν ανέπτυξαν θερμοκρασία έως και 70°C.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.