Αρχική Airlines News Η Etihad ξεκινά τη καμπάνια Essential Abu Dhabi

Η Etihad ξεκινά τη καμπάνια Essential Abu Dhabi

abudhabi_cityΗ Etihad Airways έχει ορίσει το 2011 ως τη «χρονιά του Άμπου Ντάμπι» με την έναρξη της καμπάνιας της «essential abu dhabi». Σχεδιασμένη για να προβάλλει το Άμπου Ντάμπι ως ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό και προορισμό διοργάνωσης συνεδρίων, η καμπάνια περιλαμβάνει μία σειρά από συναρπαστικές προωθητικές ενέργειες της Etihad σε όλο τον κόσμο.
Για πρώτη φορά, όλοι οι μεγάλοι τουριστικοί οργανισμοί στο εμιράτο του Άμπου Ντάμπι έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους κάτω από μία ενιαία πλατφόρμα προβολής για να προωθήσουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).
Ξενοδοχεία, τουριστικοί πράκτορες, εστιατόρια, καταστήματα, πάρκα ψυχαγωγίας, πολιτιστικά αξιοθέατα και αθλητικές εγκαταστάσεις παρέχουν ποικίλες προσφορές για να δελεάσουν τους τουρίστες και τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες να περάσουν χρόνο στο Άμπου Ντάμπι, ανακαλύπτοντας μία μεγάλη ποικιλία από φανταστικές προσφορές και ευκαιρίες.
Όλα είναι προσβάσιμα με την κάρτα επιβίβασης της Etihad Airways, χρησιμοποιώντας το σύνθημα «το πέρασμα στη μαγεία». Οι επισκέπτες που φτάνουν στο Άμπου Ντάμπι με την Etihad απλά δείχνουν την κάρτα επιβίβασής τους σε όσα καταστήματα λαμβάνουν μέρος στην καμπάνια, και εξαργυρώνουν τις προσφορές μέσα σε επτά ημέρες από την ημέρα της άφιξής τους στο  Άμπου Ντάμπι.
Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad, τόνισε: «Η Etihad κατέχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση επισκεπτών στο Άμπου Ντάμπι, και το essential abu dhabi θα δώσει μία επιπλέον ώθηση στην προσπάθειά μας να προβάλουμε την πρωτεύουσα ως τον καλύτερο προορισμό στον κόσμο.
«Λάβαμε μία σημαντική ανταπόκριση από τα ξενοδοχεία και τους χώρους επισκέψεων του Άμπου Ντάμπι και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που είναι τόσο παθιασμένοι όσο εμείς με το να προβάλουν τη βάση μας.
«Θα προωθήσουμε το essential Abu Dhabi σε όλους τους μακρινούς προορισμούς μας και διαδικτυακά και εντός των αεροσκαφών και θα ανανεώνουμε συχνά το πρόγραμμα με τις προσφορές, έτσι ώστε οι τακτικοί επιβάτες να έχουν πάντα κάτι καινούργιο στο οποίο να προσβλέπουν».
Έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί μία αποκλειστική ιστοσελίδα, η essentialabudahbi.com, η οποία θα υποστηρίζεται από ενημερωτικά έντυπα με όλες τις αποκλειστικές προσφορές, εντός όλων των αεροσκαφών της Etihad.Το πρόγραμμα θα ενισχυθεί περαιτέρω από μία διεθνή καμπάνια που θα συνχρηματοδοτηθεί από όλους τους συνεργάτες. Επίσης θα προωθείται μέσω όλων των συνεργαζόμενων καταστημάτων και τα δίκτυα πωλήσεων».
Επιπροσθέτως, το εντυπωσιακά σχεδιασμένο μήνυμα «Επισκεφθείτε το Άμπου Ντάμπι το 2011» θα περιβάλλει το νέο αεροσκάφος της Etihad A330 και θα μεταφέρει το μήνυμα σε πολλούς διεθνείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Η καμπάνια υποστηρίζεται από την Υπηρεσία Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι, ως κύριος συνεργάτης μας, και αποδεικνύει τη δέσμευση ολόκληρης της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας   να λειτουργούμε αποτελεσματικά από κοινού για την προβολή του Άμπου Ντάμπι ως τον καλύτερο προορισμό στον κόσμο.
Πέρα από το να είναι ελκυστικό για τους επισκέπτες που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στα ΗΑΕ, το πρόγραμμα στοχεύει επίσης στα εκατομμύρια επιβατών που ταξιδεύουν μέσω Άμπου Ντάμπι, για να τους δελεάσει να περάσουν μερικές νύχτες στην πόλη. Για τους επιβάτες αυτούς θα είναι διαθέσιμα δωρεάν δωμάτια για διανυκτέρευση στο άμεσο μέλλον.
Οι προσφορές θα ανανεώνονται κάθε δύο με τρεις μήνες και ο αριθμός από τα συμμετέχοντα καταστήματα προβλέπεται να αυξηθεί από 36 αρχικά σε πάνω από 100 μέχρι το τέλος του έτους. Οποιοσδήποτε προγραμματίζει να ταξιδέψει στα ΗΑΕ θα θέλει να ενημερωθεί από το  essentialabudhabi.com πριν το ταξίδι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.