Αρχική Airlines News Turkish Airlines (ξανά)ανοίγει τα φτερά της για τη Θεσσαλονίκη!

Turkish Airlines (ξανά)ανοίγει τα φτερά της για τη Θεσσαλονίκη!

TURKISH AIRLINESΣε μια προσπάθεια να καλύψει όσο γίνεται μεγαλύτερο μέρος των αναγκών των ανθρώπων που θέλουν να μετακινηθούν από τον έναν τόπο στον άλλον, η Turkish Airlines ανακοινώνει την επέκταση του δικτύου της, προσθέτοντας νέους προορισμούς.
Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει η απευθείας σύνδεση Κωνσταντινούπολης – Θεσσαλονίκης, ύστερα από δέκα χρόνια όπου η γραμμή αυτή έμεινε ανενεργή. Το 1999 η THY είχε πραγματοποιήσει τις πρώτες πτήσεις προς την Θεσσαλονίκη, οι οποίες όμως διεκόπησαν το 2001, έπειτα από την 11η Σεπτεμβρίου και τις σαρωτικές αλλαγές που επέφερε στην παγκόσμια αεροπορία.
Σήμερα, η Turkish Airlines πετάει σε 171 προορισμούς και δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από αυτούς την Θεσσαλονίκη, στην οποία τη χρονιά που διανύουμε θα αρχίσει απευθείας πτήσεις από και προς Κωνσταντινούπολη τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Η Turkish Airlines προγραμματίζει επίσης να αρχίσει νέες πτήσεις προς τις Μάλαγα και Βαλένθια (Ισπανία), Τουλούζ (Γαλλία), Μανίλα (Φιλιππίνες), Νάπολη (Ιταλία), Τορίνο (Ιταλία), Γένοβα (Ιταλία), κατά τη διάρκεια του 2011.
Η πιο αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, η Turkish Airlines, θα αρχίσει επίσης τρεις (3) πτήσεις την εβδομάδα προς το Γκουάντζου (Κίνα) στις 30 Ιανουαρίου, τέσσερις (4) πτήσεις την εβδομάδα προς το Λος Άντζελες στις 3 Μαρτίου και τέσσερις (4) πτήσεις την εβδομάδα προς το Σιράζ (Ιράν) στις 14 Μαρτίου.
Όσο οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, τόσο θα ενισχύεται το δίκτυο της ΤΗΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.