Αρχική Ναυτιλία H εικόνα του Αγίου Νικολάου προσφέρθηκε στον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και...

H εικόνα του Αγίου Νικολάου προσφέρθηκε στον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννη Διαμαντίδη από τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αλιέων Βελανιδίων Λακωνίας «ο Γιαλός».

H εικόνα του Αγίου Νικολάου προσφέρθηκε στον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννη Διαμαντίδη από τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αλιέων Βελανιδίων Λακωνίας «ο Γιαλός». Στον Υπουργό ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την απόφαση του για κατασκευή σύγχρονου αλιευτικού καταφυγίου ώστε να προστατεύονται οι αλιείς και τα αλιευτικά σκάφη των Βελανιδίων, αλλά και της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου, από τις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες που συνήθως επικρατούν στην περιοχή του Κάβο Μαλέα τους περισσότερους μήνες του χρόνου, προσφέρθηκε η εικόνα του Αγίου Νικολάου.
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριάκος Χαραμής, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Μουτσάτσος και ο Ταμίας Κώστας Σκαμνίδης, ενώ παρευρέθηκε και ο Βατικιώτης Μανώλης Αντωνάκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.