Αρχική General Οι εκδόσεις Όραμα προχώρησαν στην εξαγορά της ‘Στέλιος Καπρανίδης Εκδόσεις – Χαρτογραφήσεις’

Οι εκδόσεις Όραμα προχώρησαν στην εξαγορά της ‘Στέλιος Καπρανίδης Εκδόσεις – Χαρτογραφήσεις’

Orama BookstoreΗ Όραμα, η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδόσεων και ειδικότερα στον ταξιδιωτικό τομέα τα τελευταία 10 χρόνια με την έκδοση χαρτών και ταξιδιωτικών οδηγών, προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας ‘Στέλιος Καπρανίδης Εκδόσεις – Χαρτογραφήσεις’ η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της χαρτογράφησης και έκδοσης χαρτών από το 1970.
Με τη συγκεκριμένη εξαγορά, η Όραμα αποσκοπεί στην περαιτέρω ανάπτυξή της στην αγορά χαρτών, ενισχύοντας την ήδη επιτυχημένη πορεία της.
Οι πελάτες των εκδόσεων ‘Στέλιος Καπρανίδης’ θα εξυπηρετούνται πλέον αποκλειστικά από τις Εκδόσεις Όραμα, καθώς μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, τα προϊόντα της πρώτης – τα οποία έχουν τύχει μεγάλης αναγνώρισης από το ευρύ κοινό – θα παράγονται, διακινούνται και διατίθενται αποκλειστικά από τη δεύτερη.
Οι Εκδόσεις Όραμα σεβόμενες τη μακρά και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας ‘Στέλιος Καπρανίδης’ στην αγορά, διατηρούν το όνομα και τις προδιαγραφές των προϊόντων της, αλλά και την ποιότητα του περιεχομένου τους.
Με τη γνωστή συνέπεια προς τους πελάτες της η Όραμα θα ενημερώνει και θα ανανεώνει συνεχώς τους χάρτες – οδηγούς του Στέλιου Καπρανίδη, εντάσσοντάς τους στην ευρεία οικογένεια των δικών της χαρτών.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία ‘Στέλιος Καπρανίδης Εκδόσεις – Χαρτογραφήσεις’ είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ξεκίνησε τη χαρτογράφηση και έκδοση οδικών και τουριστικών χαρτών και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς χαρτών τα τελευταία 40 χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.