Αρχική Hotels To Armeni Village Rooms & Suites στην Οία, εντάχθηκε στον Όμιλο Ξενοδοχείων...

To Armeni Village Rooms & Suites στην Οία, εντάχθηκε στον Όμιλο Ξενοδοχείων της Lamway

Armeni Village Rooms & SuitesH Lamway Hotel Management Group εντάσει στον όμιλο των resort ξενοδοχείων της, το 3* Armeni Village Rooms & Suites.

Παράλληλα, έχει εκπονηθεί σχεδιασμός ριζικής ανακαίνισης όλων των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου σε βάθος διετίας, συνολικού προϋπολογισμού αξίας 500.000 ευρώ προκειμένου να δημιουργηθεί μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα υψηλού επιπέδου.

Κτισμένο στην άκρη της Καλντέρας, στην φημισμένη Οία της Σαντορίνης, σε μια προνομιακή τοποθεσία, 200 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και μόλις πέντε λέπτα περπάτημα μέσα από τα γραφικά άσπρα καλντερίμια από το κέντρο της Οίας.  Αναγνωρισμένο ως ένα από τα ωραιότερα υπόσκαφα καταλύματα της περιοχής, περικλείει την μαγική αύρα της Καλντέρας.  Οι πανοραμικές όψεις του ηφαιστείου, οι γειτονικές ηφαιστειακές βραχονησίδες και τα θρυλικά ηλιοβασιλέματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε από την βεράντα ή το μπαλκόνι σας δημιουργούν μια εμπειρία που ξεπερνάει τις φαντασιώσεις σας.

Το Armeni Village Rooms & Suites συνδυάζει την Κυκλαδική αρχιτεκτονική παράδοση και το γαλήνιο σκηνικό του Αιγαίου.  Μια επιλογή από superior δωμάτια, superior οικογενειακά δωμάτια και junior suites κτισμένα με σεβασμό στην παραδοσιακή ΄΄υπόσκαφη΄΄ αρχιτεκτονική της Σαντορίνης θα ικανοποίησουν την άνετη διαμονής σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.