Αρχική Hotels Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία κερδίζει δύο καινούργιες διακρίσεις στην Gold List του...

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία κερδίζει δύο καινούργιες διακρίσεις στην Gold List του Condé Nast Traveler και το Travel + Leisure!

Grande Bretagne - Exterior NightΤο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά στις δύο πιο γνωστές λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, των περιοδικών Condé Nast Traveler (ΗΠΑ) και Travel + Leisure.

Το γνωστό περιοδικό Condé Nast Traveler (ΗΠΑ) επέλεξε το πολυτελές και ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως. Περισσότεροι από 25.000 συνδρομητές του Condé Nast Traveler επέλεξαν τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα και κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, τα οποία δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Ιανουαρίου 2011 του περιοδικού Condé Nast Traveler.

Το περιοδικό Travel + Leisure επίσης συμπεριέλαβε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην λίστα του «World’s best hotels 500».  Η παγκόσμια ομάδα δημοσιογράφων και συντακτών του περιοδικού επέλεξε τα 500 πιο υψηλόβαθμα ξενοδοχεία από την έρευνα «World’s Best», προσδιόρισε τί τα διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές τους και ξεχώρισε ποιές υπηρεσίες, παροχές και προνόμια δεν πρέπει να χάσει κανείς πελάτης. Η γενική βαθμολογία του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ξεπερνά κάποια από τα πιο θρυλικά ξενοδοχεία του κόσμου, όπως το Claridge’s στο Λονδίνο, το Hôtel Plaza Athénée στο Παρίσι και το Ciragan Palace Hotel Kempinski στην Κωνσταντινούπολη. Με εκπληκτική θέα πάνω από την Αθήνα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, το ξενοδοχείο δικαίως περιγράφεται ως «ο ορισμός ενός μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου» στη λίστα του T+L.

Από τότε που πρωτοάνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί τον πρώτο επισκέπτη το 1874, η Μεγάλη Βρεταννία υπήρξε και συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς για την κοινωνική, πολιτική και οικονομικής ζωή της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και διαμονή σε όλα τα επίπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.