Αρχική Tourism Περιοδεία πραγματοποίησε ο Υφυπουργός κ. Γ. Νικητιάδης σε Κω, Λέρο και Κάλυμνο

Περιοδεία πραγματοποίησε ο Υφυπουργός κ. Γ. Νικητιάδης σε Κω, Λέρο και Κάλυμνο

Τετραήμερη περιοδεία σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο πραγματοποίησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης στο πλαίσιο προώθησης της νέας στρατηγικής της κυβέρνησης για τον τουρισμό. Ο κ. Νικητιάδης ξεκίνησε την περιοδεία του από την Κω όπου μετά τη λειτουργία των Θεοφανίων και τον αγιασμό των υδάτων (6 Ιανουαρίου) πραγματοποίησε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς στην Κέφαλο, με θέμα την αποκατάσταση της ισόρροπης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, η οποία υστερεί σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ανεπτυγμένες τουριστικές περιοχές του νησιού.
ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μετέβη στην Κάλυμνο όπου επισκέφθηκε το αρχαιολογικό μουσείο του νησιούΤο Σάββατο (8 Ιανουαρίου) ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μετέβη στην Κάλυμνο όπου επισκέφθηκε το αρχαιολογικό μουσείο του νησιού, το αρχοντικό της οικογένειας Βουβάλη, που υπήρξαν ευεργέτες του νησιού και πολλά άλλα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία. Ακολούθως ο κ. Νικητιάδης συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου που εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές, όπου παρουσίασε και ανέπτυξε την στρατηγική της κυβέρνησης για την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού που θα αναδείξουν κάθε προορισμό ξεχωριστά προσελκύοντας επισκέπτες 52 εβδομάδες το χρόνο.
το αρχοντικό της οικογένειας Βουβάλη στην ΚάλυμνοΟ υφυπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον αναρριχητικό τουρισμό για τον οποίο η Κάλυμνος με τα αναρριχητικά της πεδία είναι παγκοσμίως γνωστή και ζήτησε από τους τοπικούς φορείς να προχωρήσουν άμεσα σε ολοκληρωμένο σχεδιασμό τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Καλύμνου.


ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Λέρου για την τουριστική ανάπτυξη του νησιούΤην Κυριακή 9 Ιανουαρίου ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Λέρου για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού αλλά και την καταγραφή άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού με κυρίαρχο αυτό των ελλείψεων που καταγράφονται στο νοσοκομείο του νησιού. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού επανέλαβε την προτροπή του προς τους κοινωνικούς φορείς για δημιουργία ενιαίου φορέα προβολής και τουριστικής ανάπτυξης της Λέρου και δεσμεύτηκε να προωθήσει στον υπουργό Υγείας το θέμα των ελλείψεων του νοσοκομείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.