Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Πρόγραμμα λειτουργίας αστικών συγκοινωνιών την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2010

Πρόγραμμα λειτουργίας αστικών συγκοινωνιών την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2010

ethelΤα λεωφορεία (Εθέλ), τα τρόλεϊ και το τραμ, δεν θα κυκλοφορήσουν την Δευτέρα 10, Ιανουαρίου, 2011, από τις 11.00 το πρωί ως τις 16.00 το απόγευμα.
Ενώ το Μετρό και ο ΗΣΑΠ δεν θα λειτουργήσουν, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 16.00.

Εν τω μεταξύ λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής των ΗΣΑΠ, μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα   ΕΙΡΗΝΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ.

Για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα  εξυπηρετείται με την  λεωφορειακή  γραμμή «Χ5 ΣΤ. ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛΑΤ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)».

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι έναντι της εισόδου του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ και το τέρμα στην πλατεία Πλατάνου, όπου βρίσκεται και η αφετηρία των λεωφειακών γραμμών 550, Ε7, Χ14 .

Η λεωφορειακή γραμμή Χ5, στην κατεύθυνση προς Κηφισιά θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από το σταθμό ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ,δεξιά Νεραντζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά λεωφ. Κηφισίας, αριστερά πλατεία Πλατάνου. Οι στάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής : ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΚΑΤ, ΖΗΡΙΝΕΙΟ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ.Στην κατεύθυνση προς σταθμό ΕΙΡΗΝΗ θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από την πλατεία Πλατάνου, λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά Νεραντζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού,  αριστερά στον χώρο επιβίβασης έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ.

Οι στάσεις που θα πραγρατοποιούνται είναι οι εξής : ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΚΑΤ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ.

Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ.

Επίσης συνεχίζει να είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα της γραμμής ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΑΤΤΙΚΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.