Αρχική Sports Δεν έγινε δεκτός από τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων ο εξορθολογισμένος προϋπολογισμός...

Δεν έγινε δεκτός από τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων ο εξορθολογισμένος προϋπολογισμός για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Pavlos GeroulanosΔεν έγινε δεκτός από τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων ο εξορθολογισμένος προϋπολογισμός για τους Μεσογειακούς Αγώνες δήλωσε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.
Η σημερινή απόφαση της ΔΕΜΑ ήταν στην ουσία προειλημμένη και δεν είναι τυχαίο ότι ανακοινώνεται μόλις λίγες μέρες μετά τη νέα πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τη διεθνή επιτροπή. Μια πρόταση υπεύθυνη  με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, η οποία εξορθολόγιζε τις υπέρογκες δαπάνες που προέβλεπε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και  περιόριζε το συνολικό κόστος των Μεσογειακών Αγώνων από 358.000.000 € σε 126.000.000 €, συμπεριλαμβάνοντας και το κόστος της φιλοξενίας.

Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση είχε αποσαφηνίσει ότι θα εγγυηθεί την άριστη διεξαγωγή των αγώνων με σημαντικά μειωμένο κόστος και με ταυτόχρονη επένδυση στη δημιουργία υποδομών, στην τουριστική ανάπτυξη και στην προβολή της Θεσσαλίας, διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρχε κανένα περιθώριο για «φιέστες» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.