Αρχική Tourism Στρογγυλό τραπέζι “Τουρισμός και επώνυμο ελληνικό κρασί: μία σχέση αμοιβαίου οφέλους” μια...

Στρογγυλό τραπέζι “Τουρισμός και επώνυμο ελληνικό κρασί: μία σχέση αμοιβαίου οφέλους” μια πρωτοβουλία της Μάγιας Τσόκλη

Celestyal Cruises

Στρογγυλό τραπέζι “Τουρισμός και επώνυμο ελληνικό κρασί : μία σχέση αμοιβαίου οφέλους” με πρωτοβουλία της Μάγιας Τσόκλη, 3 Φεβρουαρίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο πλαίσιο της δράσης της ως Πρέσβειρας του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού, η Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και Δημοσιογράφος κ. Μάγια Τσόκλη, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση συζήτησης με θέμα ““Τουρισμός και επώνυμο ελληνικό κρασί : μία σχέση αμοιβαίου οφέλους”.
Η συζήτηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου στις 15:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21) και εντάσσεται στο πρόγραμμα του συνεδρίου IMIC 2011 (International Meetings & Incentives Conference) που φέτος έχει θέμα “Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού”.
Σκοπός του Στρογγυλού Τραπεζιού που θα συντονίσει η κ. Τσόκλη και στο οποίο θα λάβουν μέρος σημαντικοί εκπρόσωποι του τουριστικού και του αμπελοοινικού τομέα, είναι να έρθουν σε επαφή οι δύο αυτοί “κόσμοι”, να εντοπιστούν οι δυνατότητες συνεργιών για το κοινό τους όφελος και να τεθούν οι βασικές αρχές ενός μνημονίου συνεργασίας.
Σύμφωνα με την κ. Τσόκλη, “σε μία περίοδο όπου η χώρα έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη από κινητοποίηση όλων των υγιών της δυνάμεων, οι συνέργειες μεταξύ δυναμικών τομέων της οικονομίας όπως είναι ο τουριστικός και ο αμπελοοινικός μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για ουσιαστική ανάπτυξη. Είμαι πεπεισμένη ότι και το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον τουρισμό μας και ότι ο τουρισμός μπορεί να βοηθήσει το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί να αποκτήσει σταθερά κανάλια διανομής και διεθνή φήμη. Ελπίζω μέσα από την συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί να τεθούν οι βάσεις για μία επιτυχημένη συνεργασία”.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το Στρογγυλό Τραπέζι και το πρόγραμμα του συνεδρίου IMIC 2011: http://imic2011.conferences.gr/uploads/media/IMIC2011-Program-gr.pdf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.