Αρχική Airlines News ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ SINGAPORE AIRLINES ΠΡΟΣ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ SINGAPORE AIRLINES ΠΡΟΣ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ SINGAPORE AIRLINES ΠΡΟΣ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟΗ Singapore Airlines αναμένεται να ξεκινήσει πτήσεις προς το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Εάν δεν προκύψουν απρόβλεπτες καθυστερήσεις στις ρυθμιστικές εγκρίσεις, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου 2011.

Οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας singaporeair.com ή από τους εξουσιοδοτημένους πράκτορες.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα στο δρομολόγιο Σιγκαπούρη–Βαρκελώνη–Σάο Πάολο. Η Singapore Airlines θα συνεργαστεί με την αεροπορική εταιρία Spanair σε πτήσεις κοινού κωδικού (Code Share), οι οποίες θα πραγματοποιούνται με βάση το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΣιγκαπούρηΒαρκελώνηΣάο Πάολο*

Κωδικός Πτήσης

Ημέρες

Αναχώρηση Σιγκαπούρη

Άφιξη στη Βαρκελώνη

Αναχώρηση Βαρκελώνη

Άφιξη στο Σάο Πάολο

SQ68/

JK 9954

Δευτέρα

Πέμπτη

Σάββατο

Ώρα 0040

Ώρα 0820


Ώρα 0930


Ώρα 1555

Σάο ΠάολοΒαρκελώνηΣιγκαπούρη*

Κωδικός

Πτήσης

Ημέρες

Αναχώρηση Σάο Πάολο

Άφιξη στη Βαρκελώνη

Αναχώρηση Βαρκελώνη

Άφιξη Σιγκαπούρη

SQ67/

JK9955

Τρίτη

Παρασκευή

Κυριακή


Ώρα 0145

Ώρα 1735

Ώρα 1845

Ώρα 1335

+ 1 Ημέρα

*Ισχύει για τις 28 Μαρτίου 2011-15 Οκτωβρίου 2011. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις ώρες των δρομολόγιων μετά τις 15 Οκτωβρίου 2011 θα ανακοινωθούν αργότερα στην ιστοσελίδα singaporeair.com

Το Σάο Πάολο θα είναι ο πρώτος προορισμός στη Νότιο Αμερική που θα εξυπηρετεί η Singapore Airlines. Το νέο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με Boeing 777-300ER, πλήρως εξοπλισμένο με τα νέα προϊόντα της εταιρίας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα νέα καθίσματα Πρώτης Θέσης που μετατρέπονται στο μεγαλύτερο εντελώς επίπεδο κρεβάτι της κατηγορίας του, τα μεγαλύτερα καθίσματα στην κατηγορία της Διακεκριμένης Θέσης (Business Class) πλάτους 30 ιντσών και βεβαίως την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν τα νέα καθίσματα της Οικονομικής Θέσης.

Επιπλέον, οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεση τους περισσότερες από 1000 επιλογές για να ψυχαγωγηθούν χάρη στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Singapore Airlines που είναι διαθέσιμο και στις 3 κατηγορίες θέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.