Αρχική Airlines News Η Lufthansa επίσημη αεροπορική εταιρία του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2011

Η Lufthansa επίσημη αεροπορική εταιρία του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2011

LufthansaΗ Lufthansa ανακηρύχθηκε επίσημη αεροπορική εταιρία για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2011. Καθώς είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, είναι απόλυτα λογικό ότι η Lufthansa θα διακινήσει οπαδούς και θεατές προς το Ντίσελντορφ, για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς.
Η αεροπορική εταιρία συνδέει την πρωτεύουσα της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας με περισσότερες από 700 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 50 προορισμούς σε 20 χώρες. Η Lufthansa θα προσφέρει στους οπαδούς που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση, ιδιαίτερα οικονομικά εισιτήρια προς το Ντίσελντορφ από όλη την Ευρώπη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Eurovision 2011.
Η εκδήλωση, που θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό κανάλι NDR, θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 10–14 Μαΐου και θα αναμεταδοθούν ζωντανά. Ως συνέταιρος και επίσημη αεροπορική εταιρία του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2011, η Lufthansa θα παρουσιάσει δικό της εταιρικό λογότυπο ενώ παράλληλα θα εμφανίζεται στα credits των τηλεοπτικών αναμεταδόσεων. Πέραν της εκπροσώπησής της στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision 2011, στη διάρκεια της ίδιας της εκδήλωσης θα υπάρξουν αναρίθμητες εκδηλώσεις από τη Lufthansa, στη ζώνη των οπαδών στο “Χωριό Eurovision”.
Πέρσι, 65 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision, εκ των οποίων τα 14.7 εκ. ήταν στη Γερμανία. Ο διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού είχε φιλοξενηθεί ξανά από τη νικήτρια χώρα το 1956. Το 2010 νικήτρια ανακηρύχθηκε η Lena Meyer-Landrut από τη Γερμανία, γεγονός που σημαίνει ότι ο φετινός διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στη Γερμανική πόλη Ντίσελντορφ.
Η ανάμειξη της  Lufthansa με το διαγωνισμό είχε ήδη ξεκινήσει από πέρσι, καθώς μετέφερε με ειδική πτήση τη νικήτρια πίσω στη γενέτειρά της, το Ανόβερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.