Αρχική Airlines News Η Etihad για το 2011 αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεών της σε...

Η Etihad για το 2011 αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεών της σε πέντε βασικούς προορισμούς στην Ευρώπη

Celestyal Cruises

Etihad-Airbus_A320Η Etihad Airways πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεών της σε πέντε βασικούς προορισμούς στην Ευρώπη το 2011, καθώς επίσης και  τη χωρητικότητα σε μία σειρά από άλλους προορισμούς, ενδυναμώνοντας το δίκτυό της και βελτιώνοντας τη συνδεσιμότητα  μέσω του Άμπου Ντάμπι, με την προσθήκη νέων αεροσκαφών στον στόλο της.
Η διαθεσιμότητα θέσεων αυξάνεται δυναμικά, μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου 2011, συμπεριλαμβάνοντας τους εξής ευρωπαϊκούς προορισμούς:
Παρίσι, από 10 πτήσεις την εβδομάδα σε δύο πτήσεις την ημέρα, Μάντσεστερ, από μια την ημέρα σε 10 πτήσεις την εβδομάδα Γενεύη, από πέντε πτήσεις την εβδομάδα σε καθημερινές πτήσεις Μιλάνο, από πέντε πτήσεις την εβδομάδα σε καθημερινές πτήσεις, και Βρυξέλλες, από έξι σε οκτώ πτήσεις την εβδομάδα.
Η Etihad επίσης θα:
– Αυξήσει τις πτήσεις προς Πεκίνο από πέντε πτήσεις την εβδομάδα σε καθημερινές πτήσεις
– Προγραμματίσει την αύξηση της χωρητικότητας σε πτήσεις προς το Μπανγκαλόρ, προορισμό που ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, και θα προχωρήσει σε καθημερινές πτήσεις το καλοκαίρι του 2011, και
– λειτουργήσει ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER, με χωρητικότητα 412 επιβάτες, προς Σικάγο
Η ενίσχυση των δρομολογίων σημαίνει ότι από τον Οκτώβριο 2011, το 74 τοις εκατό του δικτύου της Etihad αποτελούμενο από 66 προορισμούς θα εξυπηρετείται από μία τουλάχιστον πτήση κάθε μέρα.
Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Καθώς αναμένουμε την παράδοση νέων αεροσκαφών το 2011, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε τουλάχιστον μία καθημερινή πτήση και όπου είναι εφικτό δύο πτήσεις την ημέρα, σε βασικούς επαγγελματικούς προορισμούς για να προσελκύσουμε μεγαλύτερο μέρος της επιχειρηματικής τουριστικής αγοράς».
«Παράλληλα, το νέο χρονοδιάγραμμα θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε βελτιωμένες ανταποκρίσεις στο δίκτυο μας, κάνοντας τη διέλευση από το Άμπου Ντάμπι πολύ πιο άνετη για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής. Στην πραγματικότητα, οι κάτω των τεσσάρων ωρών ανταποκρίσεις θα αυξηθούν κατά 50 τοις εκατό».
«Θα συνεχίσουμε να αναζητάμε τους καλύτερους τρόπους βελτίωσης των αεροσκαφών μας, αναζητώντας την καλύτερη χρήση των αεροσκαφών τριών θέσεων (Πρώτη, Διακεκριμένη & Οικονομική), δύο θέσεων (Διακεκριμένη & Οικονομική) και μόνο Οικονομικών θέσεων για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε κάνει τη σωστή επιλογή σχετικά με τη χωρητικότητα και το προϊόν που προσφέρουμε σε καθένα από τους 66 προορισμούς μας».
Ο κ. Hogan τόνισε ότι η αύξηση στη συχνότητα των πτήσεων θα ενισχυθεί από την παράδοση πέντε νέων ευρείας ατράκτου αεροσκαφών – τρία Α330-300s και δύο B777-300ERs – το καλοκαίρι του 2011.Η Etihad θα συνεχίσει το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού για τα αεροσκάφη μεγάλων και μικρών αποστάσεων που ανήκουν ήδη στον στόλο της. Αυτό θα αποφέρει καλύτερη λειτουργικότητα στις premium καμπίνες και πέντε επιπρόσθετες σειρές καθισμάτων στην Οικονομική θέση του αεροσκάφους Α330-300s.
Ο κ. Hogan είπε: «Το Άμπου Ντάμπι συνεχίζει να αναπτύσσεται ως κόμβος για τα επαγγελματικά ταξίδια και τα ταξίδια αναψυχής, και η Etihad με τα ανακαινισμένα και νεοαποκτηθέντα αεροσκάφη της καθώς και με την αύξηση στη συχνότητα των πτήσεων της, θα διασφαλίσει την προσέλευση μεγαλύτερου αριθμό ταξιδιωτών στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μές στα επόμενα χρόνια».
Μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2011, η Etihad θα έχει στη διάθεσή της 62 εμπορικά και επιβατηγά αεροσκάφη.
«Το 2011 θα είναι μία από τις σημαντικότερες χρονιές στην ιστορία της Etihad, καθώς προσθέτουμε δύναμη και εύρος στις λειτουργίες μας, χτίζουμε στην εντυπωσιακή ανάπτυξη των τελευταίων επτά χρόνων και προχωράμε μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας μέχρι το τέλος του χρόνου», είπε ο κ. Hogan.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.