Αρχική Airlines News To Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι της Olympic Air

To Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι της Olympic Air

Olympic AirΗ Olympic Air λανσάρισε το www.lightupyourtree.gr, ένα διαδραστικό online Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι.
Στόχος κάθε παίκτη είναι να φωτίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του, ανταλλάσοντας ευχές και φωτάκια με τους φίλους του. Για κάθε στολίδι που στέλνει ή και παραλαμβάνει, κάθε παίκτης κερδίζει μίλια στο Travelair Club, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Olympic Air.
Εκτός από τη συλλογή μιλίων, οι ενδιαφερόμενοι, μέλη του Travelair Club και μη, έχουν δύο ακόμα πολύ σημαντικούς λόγους για να συμμετέχουν:
Για κάθε ηλεκτρονικό δέντρο που θα φωτίζεται πλήρως μέσω του παιχνιδιού (δηλαδή θα έχει στολιστεί με 100 ‘φωτάκια’), οι εργαζόμενοι της Olympic Air, σε συνεργασία με την
plant-a-tree.gr ( www.plant-a-tree.gr ), θα φυτεύουν ένα πραγματικό δέντρο.
Για κάθε έναν παίκτη που συμμετέχει στο παιχνίδι,  η Olympic Air θα καταθέτει 10 cents στο λογαριασμό του «Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί», ( www.marathoniosagapis.gr ) ενισχύοντας το έργο ενός θεσμού που τα τελευταία 20 χρόνια υποστηρίζει έμπρακτα οικογένειες και ιδρύματα που προστατεύουν το παιδί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.