Αρχική Education Οι 10 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το WordPress για το website σας

Οι 10 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το WordPress για το website σας

10 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το WordPress για το website σαςΜερικά χρόνια πριν, το WordPress – θεωρούταν “τεχνολογία αιχμής ως πλατφόρμα δημοσίευσης” – σχεδόν συνώνυμη με το blogging. Τα χρόνια περάσανε, πολλής κώδικας γράφτηκε με πολλές καινοτομίες, και λαμπρές ιδέες, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όλων έχουν να πουν κάτι στο Internet – Website, Blog και Mobile (Smart Phone) friendly site. Μόλις πρόσφατα κέρδισε τον την πρώτη θέση στην κατηγορία του “Hall of Fame CMS” στα βραβεία του 2010 Open Source Awards, με δεύτερο το Drupal και τρίτο το Joomla.

Ως ένθερμους υποστηριχτές του WordPress θεωρήσαμε την υποχρέωση να καταγράψουμε τους λόγους για να χρησιμοποιήσετε το WordPress για το website σας.

 

1. Το WordPress είναι πραγματικά δωρεάν και ανοικτού κώδικα

Σε αντίθεση με άλλα «δωρεάν» και «ανοιχτού κώδικα» λύσεις που έχουν κρυφές ατζέντες, WordPress.org είναι εντελώς δωρεάν για σας, για πάντα. WordPress δεν αρχίσει να χρεόνει, όταν φτάσετε ένα ορισμένο μέγεθος και δεν κρατάει μέρος του κώδικα κλειστό.


2. Τα WordPress websites είναι προσιτά

Τα websites σε WordPress είναι κατασκευασμένα σε τεχνολογία που είναι “σχετικά” απλή και προσιτή. Είναι εύκολη η εγκατάσταση σε Windows και Linux servers. Οι μοναδικές απαιτήσεις που έχει είναι ο server να τρέχει PHP 4.3 + , MySQL 4.1.2 + και τον Apache web server.


3. Plugins σας δίνουν περισσότερες λειτουργικότητες

Αρκετές πλατφόρμες δίνουν λειτουργικότητες με plugins, αλλά καμία άλλη πλατφόρμα δεν δίνει τόσες επιλογές όπως αυτές μέσω του wordpress.org

 

4. Ο επεξεργαστής περιεχομένου και το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι εκπληκτικά

Η φιλική για το χρήστη διαχείριση περιεχομένου έκανε το WordPress τόσο δημοφιλή. Αν μπορείτε να κάνετε κάτι στο Word, μπορείτε να το κάνετε και στο WordPress. Εν τέλη αυτό σας δίνει ευελιξία και αυτονομία να αλλάξετε, τροποποιήστε, να προσθέσετε ή να αφαιρέστε σελίδες.


5. Εύκολο να προσθέσετε ένα blog στο website

Μία πλατφόρμα που ξεκίνησε ως πλατφόρμα για blogging αποτελεί την ιδανική λύση και εύκολη για να προσθέσετε ένα blog στο website σας.

 

6. Themes – ο σχεδιασμός είναι ανεξάρτητος από το περιεχόμενο

Ο σχεδιασμός είναι ανεξάρτητος από το περιεχόμενο του website. Αυτό επιτυγχάνετε με τα Themes, τα οποία μπορείτε να βρείτε δωρεάν, ανοικτού κώδικα, ή να αγοράσετε σε πολύ λογικές τιμές για να καλύψουν τις δικές σας απαιτήσεις.

 

7. Είναι εύκολο να διατηρείστε ασφαλείς το WordPress

Το WordPress πάντα εκθειάζει την “Περίφημη 5λεπτη εγκατάσταση” (πράγματι 5 λεπτά για όσους γνωρίζουν από servers, ενώ για πρωτάρηδες θέλει λίγη δουλίτσα) . Δεν είναι μόνο εύκολη η εγκατάσταση αλλά είναι εξίσου εύκολη και η αναβάθμιση για θέματα ασφάλεια ή για λειτουργικότητα. Κάθε φορά που βγαίνει μια νέα έκδοση το WordPress σας δίνει την δυνατότητα με ένα click να κάνετε αναβάθμιση.

 

8. Η Google αγαπάει το WordPress

Ο απλός σχεδιασμός, ο καθαρός κώδικας και οι βελτιστοποιημένες (SEO) σελίδες που παράγει βοηθά την Google να αξιολογήσει και εν συνεχεία να κατατάξει τις σελίδες καλύτερα. Ο Matt Cutts, αξιωματούχος της Google, σε παρουσίαση ανέφερε “Wordpress is a great choice” και συνέχισε “Wordpress helps you get better results”.

 

9. Μεγάλη και πιστή κοινότητα χρηστών

Εκατομμύρια websites χρησιμοποιούν το WordPress, ως αποτέλεσμα αυτής της κοινότητας είναι ότι οι χρήστες μοιράζουν την γνώση τους σε όλο το Internet και στο support forum που διατηρεί το WordPress.

 

10. Το website σας μπορεί να μεγαλώνει και να επεκτείνετε

Το website σας μπορεί να μεγαλώνει και να επεκτείνετε ανάλογα με τις ανάγκες σας με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε προσθέτοντας λειτουργικότητες και ασφάλεια. Μπορείτε να προσθέσετε νέα theme χωρίς να ξανά κατασκευάζετε νέο website. Να προσθέσετε e-commerce και πολλά άλλα. Απόδειξη είναι τα μεγάλα brands που το χρησιμοποιούν, όπως New York Times, People, Flickr και πολλά άλλα.

 

—————————————————————————-

Για να αποκτήστε ένα website το οποίο θα έχει όλα τα παραπάνω, έχουμε σχεδιάσει ένα διήμερο σεμινάριο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 210 9940109 ή στο το site μας.

—————————————————————————-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.