Αρχική Εκδηλώσεις Ξεκίνησαν, οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τις εορτές των Χριστουγέννων και...

Ξεκίνησαν, οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Ξεκίνησαν, οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της ΠρωτοχρονιάςΜε τη φωταγώγηση του υψηλότερου φυσικού δέντρου της Πλατείας Συντάγματος ξεκίνησαν, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων από τις 6:00 το απόγευμα πλημμύρισε την Πλατεία Συντάγματος με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χαρίζοντας όμορφες μουσικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Λίγο πριν τις 7:00 μ.μ., το υψηλότερο φυσικό δέντρο της Πλατείας γέμισε φως και χρώμα, για να ακολουθήσει συναυλία από την Big Band των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων.

Η επιλογή της φωταγώγησης του υψηλότερου φυσικού δέντρου της Πλατεία Συντάγματος για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις συνδυάζει το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και οικολογικής συνείδησης, με το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, που είναι περισσότερη αισιοδοξία, συμπαράσταση, ευαισθησία και πολύ αγάπη, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα και βιώνουν οι πολίτες και ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας.

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του για άλλη μία χρονιά ο Εθνικός Κήπος, όπου θα φιλοξενηθούν όλες οι αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών. Με σύμμαχό τους το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να ταξιδέψουν στην Χριστουγεννιάτικη Φαντασία.

Ο Εθνικός Κήπος θα λειτουργεί από τις 20 Δεκεμβρίου 2010 έως τις 6 Ιανουαρίου 2011 (ώρες 10:00 έως 17:00) με ελεύθερη είσοδο.

Τέλος, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαμβάνουν το παγοδρόμιο στην Πλατεία Κοτζιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.