Αρχική Airlines News “Λογομαχίες” ένας νέος διαγωνισμός της AEGEAN

“Λογομαχίες” ένας νέος διαγωνισμός της AEGEAN

Celestyal Cruises

“Λογομαχίες” ένας νέος διαγωνισμός της AEGEAN2 Λογομάχοι κάθε μέρα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να πετάξουν και διεκδικούν 1 ταξίδι Business Class για 2 άτομα με την AEGEAN… για κάθε λόγο ανεξαιρέτως!
Με τον νέο διαγωνισμό, που ξεκίνησε την Παρασκευή 17/12/2010, στη σελίδα www.facebook.com/aegeanairlines, η AEGEAN χαρίζει ένα διπλό εισιτήριο business class για έναν διαφορετικό προορισμό κάθε μέρα.
Άλλα 20 ατομικά εισιτήρια κληρώνονται κάθε μήνα μεταξύ όσων έχουν πάρει μέρος στον Διαγωνισμό και δεν έχουν καταφέρει να γίνουν “Λογομάχοι”!
Μέχρι και τις 14/01/11, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιείται και μία νέα “Λογομαχία”. Η διαδικασία έχει ως εξής:  
Όσοι Fans έχουν ψηφίσει στη “Λογομαχία” της προηγούμενης ημέρας, θα μπορούν να κάνουν check-in από τις 11:30 έως τις 12:00, για να μπουν στην κλήρωση που θα αναδείξει τους δύο “Λογομάχους” της ημέρας. Αμέσως μετά, η κλήρωση πραγματοποιείται ζωντανά και οι δύο “Λογομάχοι” καλούνται να επιβεβαιώσουν την ίδια στιγμή τη συμμετοχή τους.
Η “Λογομαχία” ξεκινά!
Οι δύο συμμετέχοντες πρέπει να βρουν αρχικά έναν πειστικό Λόγο για τον οποίο πρέπει να κερδίσουν το συγκεκριμένο ταξίδι, απαντώντας με 300 χαρακτήρες στο ερώτημα «Θέλω να πετάξω, γιατί…». Οι υπόλοιποι Fans, οι φίλοι και οι γνωστοί τους (αφού κάνουν Like στη σελίδα μας) ψηφίζουν τον “Λογομάχο” που θέλουν να κερδίσει, με το VOTE button, που υπάρχει κάτω από το Όνομα του κάθε παίκτη.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι παίκτες, εκτός από το αρχικό τους post, έχουν τη δυνατότητα να γράψουν όσους λόγους θέλουν με τη μορφή comment κάτω από το αρχικό post, προκειμένου να κερδίσουν όσες ψήφους μπορούν. Τα comments αυτά έχουν την επιλογή Like, για να ενισχύσουν τη διαδραστικότητα με όσους μπαίνουν να ψηφίσουν, ωστόσο τα Likes αυτά δεν καταμετρούνται ως ψήφοι.
Νικητής αναδεικνύεται ο “Λογομάχος” που στις 11:30πμ της επόμενης ημέρας έχει τις περισσότερες ψήφους! Το δώρο που κερδίζει είναι ένα ταξίδι business class για δύο άτομα στον προορισμό της ημέρας.
Οι υπόλοιποι Fans, που έχουν ψηφίσει στη “Λογομαχία”, έχουν αποκτήσει αυτομάτως δικαίωμα συμμετοχής στο check-in για την επόμενη κλήρωση, που αρχίζει τη στιγμή που ανακοινώνεται ο προηγούμενος νικητής.
Ακόμη, όσοι ψηφίζουν μπαίνουν και στην κλήρωση για 20 ατομικά εισιτήρια κάθε μήνα, για οποιονδήποτε προορισμό της Aegean.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στο Fan Page της AEGEAN στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.facebook.com/aegeanairlines.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.