Αρχική Ξενοδοχεία Σημαντική εξέλιξη για τα ξενοδοχεία στο Internet

Σημαντική εξέλιξη για τα ξενοδοχεία στο Internet

Νέα κατάληξη .hotel dotHotelΚατά την 39η Διεθνή Συνάντηση του Διαδικτύου για την εκχώρηση ονομάτων και αριθμών (ICANN), η Afilias ανακοίνωσε ότι έχει επιλεγεί από την dotHOTEL ® για τις υπηρεσίες μητρώου και DNS για την αίτηση της στην ICANN για το .hotel νέο τομέα ανωτάτου επιπέδου (νέο TLD, νέα κατάληξη .hotel).

.

Η dotHOTEL υποστηρίζεται από τη Διεθνή Ένωση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων (International Hotel and Restaurant Association), μεγαλύτερη ένωση του κόσμου για την φιλοξενία.

.

«Επιλέξαμε την Afilias λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας της με νέα TLD και την ικανότητά της να συμβάλει ώστε το .HOTEL να φθάσει στο μέγιστο των δυνατότητων του στην παγκόσμια αγορά domain name,” δήλωσε ο Johannes Lenz-Hawliczek, συνιδρυτής της dotHOTEL. “Η Afilias έχει μια μακρά και διακεκριμένη πορεία στην παροχή αξιόπιστων μητρώου και υπηρεσίες DNS και, επομένως, διασφαλίζει την τεχνική σταθερότητα και αξιόπιστη στήριξη για τη δρομολόγηση και ανάπτυξη του νέου παγκόσμιου οίκου των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στο Διαδίκτυο.”

.

Η dotHOTEL θα υποβάλει αίτηση για την .hotel επέκταση όταν ο ICANN αρχίσει να δέχεται αιτήσεις για νέα TLDs, το οποίο αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2011.

.

Με την νέα κατάληξη .hotel ο τομές της φιλοξενίας διασφαλίζει την εγκυρότητα και ταυτότητα τους στο Internet.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. dotHOTEL Σημαντική εξέλιξη για τα ξενοδοχεία στο Internet | Travelling News…

    Κατά την 39η Διεθνή Συνάντηση του Διαδικτύου για την εκχώρηση ονομάτων και αριθμών (ICANN), η Afilias ανακοίνωσε ότι έχει επιλεγεί από την dotHOTEL ® για τις υπηρεσίες μητρώου και DNS για την αίτηση της στην ICANN για το .hotel νέο τομέα ανωτάτου επιπέ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.