Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Απεργιακές κινητοποιήσεις από την Δευτέρα 13, Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι εργαζόμενοι

Απεργιακές κινητοποιήσεις από την Δευτέρα 13, Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι εργαζόμενοι

Απεργιακές κινητοποιήσεις από την Δευτέρα 13, Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι εργαζόμενοιΜε φόντο τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου «σκούπα» για τα εργασιακά, στον Ιδ. Τομέα στις ΔΕΚΟ και στη Διαιτησία (ΟΜΕΔ), που θα αρχίσει τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος και το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη, οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις.


Έτσι οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς,  μετα τη στάση εργασίας της Κυριακή 12, συνεχίζουν τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010, με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσουν, Μετρό, Ησαπ, Τραμ, Εθελ, Ηλπαπ, Προαστιακός και ΟΣΕ, μεταξύ των ωρών 11.00 – 17.00.

Επίσης οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, ξεκινούν επαναλαμβανόμενες 24ώρες απεργίες, από την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου.

Για την Τρίτη, έχουν εξαγγείλει παναττική στάση εργασίας, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 το απόγευμα και συλλαλητήριο στις 13.00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.
Οι αντιδράσεις των εργαζομένων τόσο για το πολυνομοσχέδιο «σκούπα» όσο και για τον προϋπολογισμό του 2011 συνεχίζονται και κλιμακώνονται με 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2010.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.