Αρχική Companies Τα πάντα για το ταξίδι από το βιβλιοπωλείο που έγινε…ταξιδιωτικό στέκι.

Τα πάντα για το ταξίδι από το βιβλιοπωλείο που έγινε…ταξιδιωτικό στέκι.

Συνεχίζοντας σταθερά την ανοδική τους πορεία, οι Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ στα πλαίσια της συνεργασίας τους με τις Εκδόσεις ROAD, επαναλειτουργούν το Ταξιδιωτικό Βιβλιοπωλείο ROAD στο κέντρο της Αθήνας με την επωνυμία Travel Bookstore.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010 άνοιξε ξανά τις πύλες του ανανεωμένο και ανακαινισμένο, το επί σειράς ετών αγαπημένο βιβλιοπωλείο των ταξιδιωτών και πρώτο αμιγές ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στη χώρα μας.
Υπό νέα πλέον διεύθυνση, το βιβλιοπωλείο παρέχει εξειδικευμένα ταξιδιωτικά προϊόντα, σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές. Στο κατάστημα της οδού Σόλωνος 71 θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε χάρτες και ταξιδιωτικούς οδηγούς για κάθε γωνιά του πλανήτη, από όλους τους μεγάλους εγχώριους και διεθνείς εκδοτικούς οίκους. Στη διάθεση σας είναι ακόμα μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων που αφορούν στην ιστορία, τη μυθολογία, τη γαστρονομία κ.α.
Στα ράφια του βιβλιοπωλείου θα βρείτε επίσης μια ολοκληρωμένη σειρά με τα πιο γνωστά και δημοφιλή λευκώματα. Το Travel Bookstore θα επιλέξετε ακόμα και για τα δώρα σας, καθώς εδώ σας παρέχουμε έξυπνες λύσεις και προτάσεις για μικρούς και μεγάλους (GPS, πυξίδες, ημερολόγια κ.α.).
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Travel Bookstore θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το χάρτη και τον ταξιδιωτικό οδηγό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας στυλ και καλύπτει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες. Αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε και μέσα από το site του βιβλιοπωλείου. Ειδικές προσφορές γίνονται σε συνεργασία με ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία.
Τα πάντα για το ταξίδι από το βιβλιοπωλείο που έγινε…ταξιδιωτικό στέκι.

Find us on FacebookΔιεύθ.: Σόλωνος 71, Αθήνα
Τηλ.: 210 3616943
Site: www.travelbookstore.gr
E-mail: info@travelbookstore.gr
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ. – Τετ. – Σαβ.: 08:30 – 15:30, Τρί. – Πεμ. – Παρ.: 08:30 – 20:30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.