Αρχική Airlines News Η Continental Airlines τιμήθηκε με το βραβείο εξαιρετικών υπηρεσιών γαστρονομίας

Η Continental Airlines τιμήθηκε με το βραβείο εξαιρετικών υπηρεσιών γαστρονομίας

Continental_AirlinesH Continental Airlines κερδίζει το βραβείο γαστρονομίας από το περιοδικό Pax International, στην κατηγορία Americas για δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά χρονιά.

Η Continental Airlines τιμήθηκε με το βραβείο εξαιρετικών υπηρεσιών γαστρονομίας (“Outstanding Food Service by a Carrier”) για την περιοχή Βορείου και Νοτίου Αμερικής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης PAX International Readership Awards 2010. Οι αναγνώστες του περιοδικού PAX International απονέμουν στην Continental τη συγκεκριμένη διάκριση για δεύτερη διαδοχική, και τρίτη συνολικά χρονιά, αναγνωρίζοντας την ποιότητα των γευμάτων που προσφέρονται στις πτήσεις της εταιρείας.

Τα βραβεία συνιστούν αναγνώριση τόσο της ποιότητας των προϊόντων, όσο και της συνολικής απόδοσης της εταιρείας στο συγκεκριμένο τομέα. Το PAX International, το οποίο αναγνωρίζεται ως ένα μέσο με ιδιαίτερο κύρος στο χώρο του ταξιδιωτικού catering, διενεργεί κάθε χρόνο έρευνα μεταξύ των αναγνωστών του προκειμένου να επιλέξει του νικητές σε κάθε κατηγορία.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη δεύτερη συνεχόμενη βράβευση μας, αλλά και από το γεγονός ότι είμαστε μέλος μιας τόσο εκλεκτής ομάδας, η οποία απαρτίζεται από άλλες βραβευμένες αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες catering από ολόκληρο τον κόσμο,” δήλωσε η κ. said Sandra Pineau- Boddison, Αντιπρόεδρος Food Services στην Continental. “Εργαζόμαστε σκληρά για να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν γεύματα της υψηλότερης δυνατής ποιότητας.”

Το PAX International είναι μια κλαδική έκδοση η οποία καλύπτει τη βιομηχανία του ταξιδιωτικού catering από το 1997. Εκτός από την ανά δίμηνο κυκλοφορία του, το PAX International εκδίδει δύο φορές κάθε μήνα ένα ενημερωτικό δελτίο (newsletter) αφιερωμένο στο ταξιδιωτικό catering, στην εξυπηρέτηση και την ψυχαγωγία των επιβατών κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, μιας κρουαζιέρας, ή ενός σιδηροδρομικού ταξιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.