Αρχική legacy Διατάξεις σχετικά με τις Εποχικές Επιχειρήσεις Τουρισμού

Διατάξεις σχετικά με τις Εποχικές Επιχειρήσεις Τουρισμού

Φίλοι στο Τράβελινγ Γειά σας.
Υπάρχουν Διατάξεις σχετικά με τις Εποχικές Επιχειρήσεις Τουρισμού είτε είναι Ξενοδοχεία είτε Καταλύματα. Ομως πρέπει ο Ιδιοκτήτης να αποδείξει την Εποχικότητα της Επιχείρησης  του με Αίτησή του προς τον τοπικό Δήμο.
Ο Δήμoς συνήθως την απορρίπτει λέγοντας / συκοφαντώντας ότι υπάρχει δουλειά και ότι οι Επιχειρήσεις δουλεύουν έτσι εισπράττει και Δημοτοκά τέλη & για αποκ. σκουπιδιών κ.α. κ.α. ΔΕΗ ΕΡΤ κτλ. κι εμείς ενώ έχομε ανοικτά από Μάη έως Σεπτ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για όλο το χρόνο παράοτι υπάρχει σχετικός Νόμος που μας απαλλάσσει. Μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό ;; Αν πράγματι ο Νόμος ηταν ΔΙΚΑΙΟΣ δεν επρεπε να ζητά από το Δήμο επιβεβαίωση, διότι όλοι οι Δήμοι αρνούνται την ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ των Επιχειρήσεών μας, & τώρα με την δυσπραγία & την Οικον. Κρίση καταλαβαίνετε πόσο ΑΝΑΓΚΑΙΟ είναι για μας να μην πληρώνομε λογαριασμούς άσκοπα & για υπηρεσίες που δεν μας παρέχονται,  π.χ. τι Σκουπίδια μαζεύει ένας Δήμος από Επιχείρηση που δεν Δουλεύει ;;  Ευχαριστώ πολύ.   Απόστολος ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΣ  Διαμερ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ Οδός Μυστρά 1, Παράλιο Αστρος ΑΡΚΑΔΙΑ  Τηλ. 27550 51373,  e-mail poderosa@otenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.